Μενού
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Σελίδα στην προσωπική της ζωή φέρεται να έχει γυρίσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά, επιχειρηματία από γνωστή οικογένεια της Αθήνας.

Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος, μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο περίμεναν να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να το ανακοινώσουν.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.