Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όπως ισχύει με τους ανθρώπους γενικότερα, έτσι και κάποια ζώδια είναι «αγκαλίτσες» στο κρεβάτι, ενώ άλλα αποζητούν την ερωτική επαφή μόνο για τα «σαρκικά» της οφέλη.

Παρακάτω θα δούμε τα ζώδια που στο κρεβάτι χρειάζονται και συναίσθημα και ένστικτο για να λειτουργήσουν, αφού θεωρούν τη συναισθηματική «σύνδεση» τόσο σημαντική όσο τη σωματική.

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά αποζητά τη σταθερότητα, τόσο στην εργασία του όσο και στις φιλικές και ρομαντικές σχέσεις του. Οπότε, όσον αφορά στον σύντροφο της ζωής του, δεν θέλει εκπλήξεις, αλλά εμπιστοσύνη και συναισθηματική εγγύτητα.

Καρκίνος

Η συναισθηματική του επιφάνεια τον κάνει να θέλει να εκφραστεί, αλλά χρειάζεται και τις αντίστοιχες εγγυήσεις από το ταίρι του για να νιώθει ασφαλής να μοιραστεί τον εσωτερικό του κόσμο, και φυσικά χρειάζεται την ανάλογη επιβεβαίωση κάτω από τα σεντόνια.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό πάνω απ' όλα έρχεται το κοινωνικό συμβόλαιο. Το περιστασιακό, «στεγνό» σεξ δεν τον πειράζει, αλλά άπαξ και μπει σε κανονική σχέση, περιμένει απόλυτη συναισθηματική παρουσία από το ταίρι του.

Αν ο Σκορπιός αισθανθεί περίεργα vibes από εσένα, μάλλον λόγω... ανεκδήλωτων συναισθημάτων, να είσαι σίγουρος/η ότι θα έχεις να κάνεις με το «κεντρί» του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.