Μενού
φάντασμα
φάντασμα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν στα φαντάσματα. Όμως ξέρατε ότι ακόμα και αυτό σχετίζεται με τον ζωδιακό κύκλο, καθώς υπάρχουν ζώδια που πιστεύουν στα φαντάσματα περισσότερο από άλλα; 

Λέων: Ότι έχει να κάνει με το παραφυσικό κομμάτι της ζωής του ελκύει σαν μαγνήτης και τους τραβάει το ενδιαφέρον. Τους αρέσει το άγνωστο και πιστεύουν πως υπάρχουν φαντάσματα με μερικού Λέοντες να ασχολούνται αρκετά με το κομμάτι αυτό. 

Δίδυμος: Πάντα κάτι έχουν να πουν και οι περισσότεροι έχουν να περιγράψουν και μια ιστορία που έχει να κάνει με κάτι παραφυσικό. Δεν τα πιστεύουν πάντα, αλλά θα δείξουν ενδιαφέρον σε αυτό και θα θελήσουν να πουν ή να μάθουν περισσότερα. 

Υδροχόος: Τους αρέσει να συζητάνε για νέα πράγματα που πολλές φορές να μην έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Έχουν μια μεγάλη περιέργεια και συχνά ο φόβος τους για το παραφυσικό μπορεί να γίνει έντονος. Δείτε πως κάνουν όταν βλέπουν ταινίες τρόμου. 

Ζυγός: Πιστεύει στα υπερφυσικά πράγματα αλλά όχι ακριβώς στα φαντάσματα. Είναι το ζώδιο της αγάπης και της αρμονίας, με αποτέλεσμα να πιστεύει στα θετικά πράγματα που μπορεί να προσφέρει η υποτιθέμενη «μαγεία» και η θετική ενέργεια. 

Ιχθύες: Είναι ονειροπόλοι και έλκονται από το παραφυσικό με αρκετούς να μιλούν για πνεύματα και τέτοιου είδους ιστορίες. Μάλιστα για πολλούς ιχθύες θα γίνει και η καλύτερη ασχολία τους. Θα κάτσουν για ώρες να βλέπουν βίντεο με θέματα του παραφυσικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.