Μενού
Οδηγός Χριστουγέννων
  • Α-
  • Α+

Τα Χριστούγεννα θεωρούνται από πολλούς, η καλύτερη εποχή του χρόνου, ωστόσο είναι και κάποιοι που δεν πολυενθουσιάζονται. Υπάρχουν, μάλιστα, τρία ζώδια που δεν είναι ότι απλά δεν τους αρέσουν, είναι ότι τα μισούν.

Τα ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα

Παρθένος

Μιας και είναι τελειομανείς δεν συμπαθούν τα Χριστούγεννα γιατί ποτέ δεν είναι έτσι όπως τα θέλουν. Μπορεί να σκέφτονται βυθισμένοι στο άγχος πώς θα περάσουν τις γιορτές, τι δώρα θα τους πάρουν οι άλλοι και πόσα χρήματα θα σπαταλήσουν εκείνοι σε δώρα φίλων. 

Ζυγός

Είναι το ζώδιο που δεν μπορεί να παριστάνει κάτι που δεν είναι. Δεν είναι και μεγάλος θαυμαστής της οικογένειας, επομένως τα Χριστούγεννα τα μισεί γιατί ξέρει ότι πρέπει να κάτσει με συγγενείς που δεν συμπαθεί και πολύ. Αγαπά τα Χριστούγεννα αρκεί να κάνει αυτό που θέλει

Κριός

Αγχώνεται υπερβολικά με τις ετοιμασίες σε σημείο που μισεί τα Χριστούγεννα. Ξεκινάει με τρελό ενθουσιασμό τον Δεκέμβρη του, μέχρι που ξεκινάει να μην θέλει άλλο επειδή ποτέ δεν έχει προλάβει να πάρει ότι χρειάζεται για την ξεχωριστή ημέρα. 

Η τριάδα που είναι σε Christmas mood

Υδροχόος

Συνήθως δεν θέλει κανέναν στη ζωή του και αυτό κάνει όλο τον χρόνο. Ωστόσο, τα Χριστούγεννα βγαίνει από το καβούκι του και έχει την ανάγκη να δει συγγενείς και να ανταλλάξει δώρα. 

Καρκίνος

Η συναισθηματική του φύση χτυπάει καμπανάκι τα Χριστούγεννα. Νιώθει την ανάγκη να δώσει και να πάρει αγάπη. Προτιμούν την οικογένεια σε τέτοιες περιπτώσεις και το χαίρονται και με το παραπάνω.

Λέων

Λατρεύει τα Χριστούγεννα επειδή είναι η μεγάλη ψωνάρα του ζωδιακού και θεωρεί τα Χριστούγεννα μεγάλη ευκαιρία για να περιποιηθεί τον εαυτό του και να βγει έξω. Στα οικογενειακά τραπέζια θα ντυθεί υπερβολικά για να ξεχωρίσει, δημιουργώντας μικρές αστείες κόντρες στο τραπέζι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.