Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μερικές ερωτικές σχέσεις είναι όμορφες, ήρεμες με αρμονία και άλλες είναι το ακριβώς αντίθετο. Ποια ζώδια κάνουν συνήθως αυτές τις πιο δύσκολες και περίπλοκες σχέσεις;

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που δύσκολα αγαπούν πραγματικά.

Όταν το κάνουν περιμένουν πάντα να πάρουν την ίδια αγάπη από το ταίρι τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό με τις συνεχής σκέψεις του και ταλαιπωρείται. 

Μπορεί να μην του στείλεις ένα μήνυμα και να ξεκινήσει να φτιάχνει δεκάδες σενάρια στο μυαλό του για το τι μπορεί να πηγαίνει λάθος και κάνει τη μικρή, δική του «κηδεία» μιας ερωτικής σχέσης στο μυαλό του πριν καν χωρίσει, ώστε να είναι έτοιμος για τα χειρότερα.

Επίσης, δεν χωρίζει εύκολα και οι σχέσεις του φτάνουν στα άκρα, μέχρι να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια. 

Υδροχόος

Δεν ξέρει τι θέλει. Τι μια λέει «σε αγαπώ» και το επόμενο λεπτό το έχει πάρει πίσω, με αποτέλεσμα να κουράζει το ταίρι του.

Θέλει να είσαι εκεί μονάχα όταν επιθυμεί, μιας και πολλές φορές ψάχνει την ανεξαρτησία του. Όταν χωρίσει σε ξεχνάει και δεν σε θυμάται ποτέ ξανά, εκτός αν δείξεις ότι έχεις προχωρήσει πραγματικά.

Ο Υδροχόος είναι σκληρό ζώδιο και σπάνια εκφράζει τα συναισθήματα του, κάνοντας περίπλοκες τις σχέσεις του. 

Αιγόκερως

Θα σε περάσει από χίλια κύματα μέχρι να βεβαιωθεί ότι είσαι ο κατάλληλος. Δεν συγχωρεί εύκολα, θέλει να γίνεται μόνο το δικό του. Όποιος είναι με έναν Αιγόκερω θα έχει πάντα ένα παράπονο μιας και ποτέ δεν δίνει αυτό το παραπάνω. 

Έχει ως προτεραιότητα τα πάντα και μετά την σχέση του. Δύσκολα θα εκφραστεί με τα λόγια και αν είστε μαζί του, καλή υπομονή. 

Παρθένος

Κάνει περίπλοκες σχέσεις και περιμένει συνέχεια όλα να είναι τέλεια. Φοβάται να εκφραστεί αληθινά και πολλές φορές καταλήγει να αποδεχτεί τα συναισθήματα του μετά τον χωρισμό. 

Ο Παρθένος όμως δεν θα σου δείξει πως σε θέλει και θα το πάει γύρω-γύρω, παρόλο που καίγεται μέσα του. Προσοχή είναι δύσκολα παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.