Μενού
  • Α-
  • Α+

Μερικά ζώδια έχουν την ικανότητα να απενεργοποιούν τα συναισθήματα τους με ευκολία και να αντιμετωπίζουν με ευκολία τις δύσκολες καταστάσεις τους. 

Παρθένος: Στην περίπτωση που ο Παρθένος αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά τρέχει και με ένα εσωτερικό «κλικ» κλίνει όλα του τα συναισθήματα. Το κάνει αυτό για να κρατήσει την ηρεμία του και επειδή προτιμά γενικά να λύνει τα θέματα του μόνος και την ώρα που εκείνος θέλει. 

Ταύρος: Είναι από τα ζώδια που δεν εμπιστεύονται εύκολα. Προτιμά να μην δείχνει πολλά από τα συναισθήματα του γιατί θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι το άλλο άτομο αξίζει. Πρέπει να τους επηρεάσει κάτι πάρα πολύ για να σταματήσουν και να «ρίξουν» τον τοίχο της ψυχραιμίας.

Υδροχόος: Είναι από τα ζώδια που απεχθάνεται τα συναισθήματα και δεν ασχολείται καθόλου με αυτά. Ποτέ δεν τα εκφράζει με λόγια και τα αποφεύγει. Είναι σαν να μην αισθάνεται με τον  καλύτερο είναι να βρεις άλλους τρόπους για να τους καταλάβεις.

Αιγόκερως: Αγαπάει την εργασία και δεν αφήνει τα συναισθήματα του να τον εμποδίσει σε τίποτα. Σπάνια μιλάει για τα συναισθήματα του και προτιμά να τα κρατάει κρυφά, ειδικά αν έχει πληγωθεί στο παρελθόν. 

Ζυγός: Ο ζυγός μαζεύει συνεχώς τα συναισθήματα του κρύβοντας τα για καιρό κάνοντας τον κόσμο να τον θεωρεί αναίσθητο, αλλά όταν φτάσει στο όριο του τα δείχνει και με το παραπάνω. Μερικές φορές μάλιστα όχι και με τόσο καλό τρόπο. Είναι ανθεκτικός μέχρι να νιώσει την επειλή. Όταν την νιώσει δεν τον μαζεύεις με τίποτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.