Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν να ζουν σε ένα «κλουβί» και αυτό τους βγαίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Στις σχέσεις τους, είτε επειδή φοβούνται τη δέσμευση, είτε επειδή διψούν για το «καινούργιο», δεν μένουν ποτέ πολύ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν τύχει σκληρό λαχνό. Τόσο έξυπνοι, τόσο σπιρτόζοι, αλλά και τόσο ακοινώνητοι. Τους είναι δύσκολο να μένουν για πολύ με το ίδιο άτομο, γιατί χρειάζονται εγκεφαλική «διέγερση».

Ο υδροχόος θέλει πάντα να γνωρίζει νέους ανθρώπους, μέρη, ιδέες και πληροφορίες, και δεν θα είσαι παρά άλλος ένας σταθμός στο ταξίδι του.

Τοξότης

Αν νόμιζες πως θα ήταν αφοσιωμένος επειδή βάζει στόχους, σου έχουμε κακά νέα. Ναι, ο Τοξότης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει αυτό που θέλει, ή να πετύχει το άλλο μισό που θέλει, αλλά άπαξ και σε κατακτήσει, αρχίζει να φθίνει τοι ενδιαφέρον του.

Ο Τοξότης ψάχνει πάντα για νέες προκλήσεις, και αν βαριέσαι να το παίζεις «hard to get», να θυμάσαι ότι θα ξεθυμάνει γρήγορα.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι έχουν ορκιστεί αιώνιους όρκους. Με τον εαυτό τους. Οι υπόλοιποι άνθρωποι για τον Δίδυμο είναι πιο αναλώσιμοι από ποτ πουρί. Περισσότερο του αρέσει το παιχνίδι, το φλερτ, όλα τα περιφερειακά της σχέσης, παρά η βαθύτερη επαφή.

Με το που «καταλαγιάσει» το αρχικό πάθος, θα αρχίσει να ψάχνει για νέο «παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.