Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αν ψάχνετε για μία σχετικά σταθερή, και ακόμα πιο σημαντικό, μόνιμη σχέση, υπάρχουν τρία ζώδια που πρέπει να αγκαλιάσετε για να έχετε βίον...ανθόσπαρτο. Φιλική προειδοποίηση όμως, δεν θα μείνουν μαζί σας μόνο από έρωτα, αλλά και λόγω των δικών τους «ιδιαιτεροτήτων».

Κριός

Είναι κλασικό του χαρακτηριστικό η αποφασιστικότητα. Γι' αυτό όταν και καταλήξει σε ένα ταίρι, ξέρει ότι θέλει να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής του.

Η αφοσίωσή του είναι ότι πιο κοντινό στην πραγματική αγάπη, για την οποία διατίθεται να παραβλέψει τα ελαττώματά σου και τις κρίσεις που θα περάσετε.

Υδροχόος

Θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μελέτης γιατί αυτοί οι αιθεροβάμονες ονομάστηκαν Υδροχόοι. Αν αναρωτιέσαι γιατί μένουν μαζί σου ακόμα και αν δεν ταιριάζετε, δεν είναι λόγω...φιλανθρωπίας, αλλά απλά επειδή πετούν στα σύννεφα. 

Τον Υδροχόο απλά δεν τον νοιάζουν τα ψιλά γράμματα ως άνθρωπο, και όπως απεχθάνεται να αλλάζει για τους άλλους, τόσο δεν θέλει να κάνει το ίδιο σε εσένα. Εξ' άλλου οι ατέλειες είναι το αλάτι της ζωής.

Ιχθύες

Στον αντίποδα, οι ιχθύες μπορεί να συντηρούν μία σχέση απλά και μόνο επειδή γουστάρουν ρουτίνα. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να σε έχουν ερωτευτεί. Άπαξ και ο ιχθύς σε δει ρομαντικά, θα κολλήσει πάνω σου όπως η αχιβάδα κολλάει πάνω στο καΐκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.