Μενού
Αταίριαστο ζευγάρι
Αταίριαστο ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια επιτυχημένη σχέση πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση και από την αστρολογία, με μερικά ζώδια να μην ταιριάζουν τόσο όσο άλλα. 

Η συμβατότητα εξαρτάται από πολλά πράγματα με την αστρολογία να αποκαλύπτει ποια ζώδια δεν ταιριάζουν για μια ερωτική σχέση

Παρθένος: Είσαι ένας άνθρωπος με εξυπνάδα, αλλά σου αρέσει να νιώθεις τα πράγματα λίγο έντονα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Ζυγό ο οποίος θέλει λίγο πιο πολύ γλυκάδα και ηρεμία στην ζωή του. Δεν σε αντέχει ιδιαίτερα λόγω της γκρίνιας σου και εσύ δεν τον αντέχεις καθώς καμιά φορά δεν ξέρει τι θέλει. 

Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν ταιριάζει καθόλου με τον Δίδυμο καθώς είναι τελείως ασυμβίβαστοι. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που νιώθει τα πάντα στο έπακρο και απαιτεί συνεχώς πράγματα. Ο Δίδυμος όμως δεν μπορεί να σε διαχειριστεί και νιώθει μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να μην ταιριάζετε. 

Τοξότης: Ως Τοξότης δεν σου είναι εύκολο να είσαι με έναν Αιγόκερω λόγω της εξωστρέφειας σου. Είσαι ένα ζώδιο που τα αφήνει όλα λίγο στη στιγμή, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο οργανωμένος με άλλες ανάγκες που εσύ δεν μπορείς να του προσφέρεις. 

Υδροχόος: Βλέπεις τα πάντα εντελώς διαφορετικά από τον Σκορπιό. Δεν ταιριάζετε γιατί πάντα βρίσκεται τρόπους να τσακωθείτε. Σε κάνει επιθετικό με αποτέλεσμα να σε αποφεύγει μετά.

Ιχθύς: Δεν ταιριάζει  με τον Ζυγό και τους Διδύμους. Χρειάζεσαι ηρεμία και τον προσωπικό σου χώρο, ενώ εκείνοι όχι και τόσο. Δεν σου αρέσει η απιστία και τους είναι δύσκολο να διαχειριστούν τα συναισθήματα σου. 

Λεών: Δεν μπορείς να ταιριάξεις με τον Αιγόκερω που είναι πιο εργασιομανής. Δεν κάνεις πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου και ότι και να κάνεις είναι λάθος για εκείνον που είναι πιο παραδοσιακός. 

Κριός: Δεν ταιριάζεις με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο. Ο πρώτος είναι πολύ ευαίσθητος, ενώ ο δεύτερος δεν αντέχει την σκληρή και ειλικρινή προσωπικότητα σου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.