Μενού
Στεναχώρια
Στεναχώρια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όλοι μας έχουμε περάσει έστω και έναν βαρύ χωρισμό στη ζωή μας. Όμως αυτό που διαφέρει σε κάθε περίπτωση είναι το πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να ξεχάσει το άτομο που ερωτεύτηκε και να πάει μπροστά. 

Μερικοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν και μένουν κολλημένοι με τους πρώην τους για πολύ καιρό. 

Τα πέντε ζώδια που κολλάνε με τους πρώην:

Σκορπιός

Έτσι και χωρίσει δεν βγάζει τον πρώην από το μυαλό με τίποτα. Βέβαια, δεν το κάνει πάντα γιατί θέλει να γυρίσει πίσω, αλλά γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση. 

Δεν σταματούν ποτέ και πάντα χαίρονται να βλέπουν τους πρώην να πονάνε. 

Παρθένος

Όταν χωρίζει παριστάνει πως δεν τον ενοχλεί και ότι δεν ενδιαφέρεται για τον πρώην. Είναι τελειομανής και μια στραβή στη σχέση είναι πανικός για εκείνο το ζώδιο. 

Το σκέφτονται συνεχώς και τους επηρεάζει πολύ έντονα σαν μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο. 

Ιχθύες

Όταν χωρίζει μπαίνει αυτόματα σε βαθιά θλίψη. Είναι πολύ συντροφικό ζώδιο και θεωρούν ότι όλα έχουν και μια λύση. Δεν αφήνουν εύκολα τους πρώην γιατί πιστεύουν ότι θα βρουν τον τρόπο να κάνουν τα πράγματα όμορφα ακόμα και αν δεν είναι στην πραγματικότητα

Καρκίνος

Έχει το κακό συνήθειο να συνδέει την αγάπη του για τον εαυτό του με τις σχέσεις του. Αν χωρίσει αισθάνεται αποτυχημένος με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να επανέλθει. 

Ταύρος

Του αρέσει η δέσμευση και όταν χωρίζουν το βλέπουν πολύ προσωπικά και κρατάνε την στενοχώρια τους για καιρό. Αν χωρίσει το ρίχνει στον εαυτό του και δεν ξεκολλάει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.