Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο χωρισμός στον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου μπορεί να έρθει πολλές φορές και ο καθένας αντιδράει διαφορετικά. Άλλοι περνάνε τον χωρισμό χαλαρά και μερικοί άλλοι με μεγάλη αντιδραστικότητα στα πάντα, από τα νύχια μέχρι τα μαλλιά. 

Ποια είναι όμως τα πιο αντιδραστικά ζώδια σε έναν χωρισμό;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει την φωτιά μέσα του και όταν ερωτευτεί παθιάζεται σε σημείο τρέλας. Ναι, μεν είναι εγωιστής αλλά ερωτεύεται πολύ δυνατά και ας το παίζει ήρεμη ψυχή. Σε έναν χωρισμό θα αντιδράσει πολύ έντονα.

Θα φτιάξει δεύτερο προφίλ στο Instagram για να βλέπει τα stories των πρώην, θα βρίσκεται «εντελώς τυχαία» στα μέρη που συχνάζει το παλιό του ταίρι και πάντα θα κρατάει επαφή με όποιον και όποια μπορεί να τους συνδέσει (φίλους, συγγενείς). Επίσης, δεν ξεχνάει ποτέ να πάρει εκδίκηση αν τον πληγώσουν. 

Κριός

Είναι σαν μια κολώνα όταν χωρίζει, σταθερή. Πολύ δύσκολα προχωρά και πάντα κάπως θυμάται αυτό το ένα άτομο που ερωτεύτηκε. Θα κάνει αλλαγές για να τσιγκλήσει το άτομο που θέλει, όπως το να αλλάξει τα μαλλιά του.

Θα ανεβάζει συνεχώς τραγούδια αγάπης για να τα δει ο πρώην και συνέχεια θα ρωτάει πληροφορίες, όσο θα μπαίνει κρυφά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να τον παρακολουθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Δεν αντέχει να βλέπει την παλιά του αγάπη να είναι καλά με κανέναν εκτός από τον εαυτό του.

Ζυγός

Ο Ζυγός δυστυχώς για εκείνον σκέφτεται τα πάντα από όλες τις πλευρές και επομένως, σε έναν χωρισμό κάνει το ίδιο. Ποτέ δεν είναι 100% σίγουρος για το αν η απόφαση ήταν σωστή.

Ειδικά αν αγαπήσει, δύσκολα προχωρά και κρατάει πάντα τα καλά από έναν άνθρωπο με αποτέλεσμα να του λείπει.

Θα περιποιηθεί τον εαυτό του, θα πάει γυμναστήριο, θα κλάψει, θα βγει ραντεβού αλλά πάλι την παλιά αγάπη θα ζητά κάνοντας απότομες αλλαγές στα πάντα, καθώς δυσκολεύεται να προχωρήσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ ρομαντικός και δύσκολα ξεπερνά τα παλιά. Δίνει τα πάντα και πολλές φορές δεν καλύπτονται οι ανάγκες του και πληγώνεται. Όμως, αν αγαπήσει πάντα θα θυμάται αυτό το άτομο που ξεχώρισε μέσα του.

Πάντα σκέφτονται τα παλιά και πολύ πιθανόν να έδιναν και δεύτερη ευκαιρία σε πρώην.

Θα αντιδράσει αντίθετα, αλλά εξίσου έντονα μιας και συνήθως επιλέγει να απομακρυνθεί από τα πάντα και όλους για να ξανά βρει τον εαυτό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.