Μενού
Ζώδια
Ζώδια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πολλά ζώδια είναι από φυσικού τους ελεύθερα «πνεύματα», αλλά για διαφορετικούς λόγους. Κάποια ζωάκια του ζωδιακού είναι τόσο «άγρια» και ασυμβίβαστα, που για να σταθείς δίπλα τους θα πρέπει να έχεις αντοχές και υπομονή.

Παρακάτω, θα δούμε ποια ζώδια έχουν τις πιο έντονες και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που δεν δαμάζονται ό,τι και να κάνεις.

Σκορπιός

Λένε πως όταν ένας σκορπιός απειλείται θανάσιμα, προτιμά να δώσει τη χαριστική βολή μόνος του, διαπερνώντας με το κεντρί του το ίδιο του το κεφάλι. Αυτό το πείσμα μεταφράζεται και στους Σκορπιούς του ζωδιακού, που θεωρούνται πιεστικά, επικριτικά και προσβλητικά άτομα.

Μείον πόντοι γιατί δεν θέλουν απλά να χαράζουν το δικό τους μονοπάτι, αλλά περιμένουν και από τους γύρω τους να τους ακολουθήσουν.

Κριός

Χωρίς αμφιβολία, ο Κριός είναι το ζώδιο που έχει τα πιο έντονα χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Γίνονται ικανοί ηγέτες, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, και αυθεντίες διακεκριμένες στον χώρο τους.

Ο Κριός είναι ο «μαχητής» του ζωδιακού κύκλου και βρίσκει περισσότερη δύναμη όταν πρέπει να υπερασπιστεί τα ιδανικά, τους κοντινούς του ανθρώπους, και ό, τι θεωρεί δίκαιο. Δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και συχνά το κάνουν με μεγάλη γοητεία και ευκολία.

Ταύρος

Αυτή η λεξούλα που έχει επικρατήσει στην λουμπενίστικη καθομιλουμένη τελευταία, «αχάμπαρος», ναι αυτή ψάχναμε. Ο Ταύρος θα ακολουθήσει την πιο άμεση οδό για να επιτύχει το οτιδήποτε, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω.

Καλά να λέμε που ακόμα μπαίνουν σε μαγαζιά από την πόρτα και όχι από τη βιτρίνα.

Λέων

Τα πραγματικά λιοντάρια της σαβάνας περιμένουν από τα θηλυκά της αγέλης να κάνουν όλη τη βαριά δουλειά, και μετά σηκώνονται νωχελικά, τεντώνονται, και ρίχνουν το coup de grace στη φτωχή γαζέλα, και ο κόσμος τους έχει για βασιλιάδες των ζώων.

Κάπως έτσι και οι Λέοντες της καρδιάς μας θα κάνουν ό,τι τους καπνίσει, όποτε τους βολεύει, αλλά δεν θα διστάσουν να ανακατευτούν στις υποθέσεις μας, την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν τη λιγότερη δυνατή δουλειά και να πάρουν τη «δόξα».

Αν πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιο Λιονταράκι για ομαδικές εργασίες, εταιρικά πρότζεκτ ή οτιδήποτε συνεργατικό, φυλάτε τα νώτα σας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.