Μενού
Ο Travis Scott
Ο Travis Scott ερμηνεύει στα Grammy | AP Photos / Chris Pizzello
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 33χρονος δημοφιλής ράπερ, Travis Scott, καθώς κατηγορείται για «ανάρμοστη μέθη και παράνομη είσοδο» στο Μαϊάμι.

Ο Travis Scott, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jacques Bermon Webster, μπήκε στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight γύρω στις 04:35 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία

Όπως έγινε γνωστό από τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος ράπερ κατέθεσε εγγύηση 650 δολαρίων, 500 δολάρια για την κατηγορία της καταπάτησης και 150 δολάρια για ανάρμοστη μέθη.  

Τι έγινε με τον Travis Scott

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, ήταν μεθυσμένος και προκάλεσε εντάσεις μαζί με την παρέα του, όσο βρισκόντουσαν σε σκάφος αναψυχής στο Μαϊάμι.

Αν και του ζητήθηκε πολλές φορές να φύγει, εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. «Ήταν μεθυσμένος, προκάλεσε έντονη αναστάτωση και του ζητήθηκε πολλές φορές να φύγει» αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας του Miami Beach.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA