Μενού
rihanna
Ριάνα στο Super Bowl | AP
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, όμως, αυτό δεν εμπόδισε τη Ριάνα να ποζάρει η ίδια με τη νέα συλλογή «Sheer X» από τη δική της σειρά εσωρούχων, «Savage X Fenty», τρελαίνοντας τους φαν της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ριάνα στο προφίλ της, η 35χρονη τραγουδίστρια φοράει κόκκινα εσώρουχα δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, A$AP Rocky.

Οι φαν της Ριάνα ενθουσιάστηκαν με τις σέξι φωτογραφίες της τραγουδίστριας με αποτέλεσμα τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να πέσουν «βροχή»,ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι λάμπει χάρη στην εγκυμοσύνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα επιλέγει να φορέσει η ίδια εσώρουχα από νέα συλλογή της κατά το λανσάρισμά της στην αγορά και μάλιστα, κάθε φορά το αποτέλεσμα τη δικαιώνει εάν κρίνουμε από την ανταπόκριση που βρίσκει στο Instagram. 

Από πλευράς της η ίδια είχε δηλώσει στο People τον Φεβρουάριο του 2022 - όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί - ότι το να εκφράζεται μέσω της μόδας την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

«Αυτή τη στιγμή που είσαι έγκυος, μερικές μέρες νιώθεις ότι, "Ουφ, απλά θέλω να ξαπλώσω εδώ σε αυτόν τον καναπέ όλη μέρα". Αλλά άμα χαμογελάσεις ή κάνεις καμιά γκριμάτσα και βάλεις λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι. Φοράς μερικά ρούχα και νιώθεις ότι τελικά όταν φαίνεσαι καλά, νιώθεις και καλά. Το άκουγα εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια. Πραγματικά μπορεί να σε σηκώσει από τον καναπέ και να σε κάνει να νιώσεις έτοιμη για όλα». 

Μάλιστα, σε συνέντευξη της στη Vogue τον Μάιο του 2022, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης. «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα από μέσα μου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε διάδρομο με ρούχα εγκυμοσύνης. Λυπάμαι, το να ντύνομαι είναι πολύ διασκεδαστικό. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι μου να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.