Μενού
Ριάνα
Ριάνα | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Έφτασε και φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τις τελευταίες εβδομάδες αρκετές αναρτήσεις στα social media που γίνονται από celebrities κινούνται στο πνεύμα της γιορτής των ερωτευμένων. 

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Ριάνα, η οποία έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram τρεις φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με μια σειρά ροζ εσωρούχων, ειδικά αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 

Στην πρώτη ανάρτηση, η λεζάντα αναφέρει ότι «η Riri μας δίνει όλη την αγάπη που χρειαζόμαστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», ενώ η δεύτερη αναφέρει «έτσι γιορτάζει το κακο κορίτσι τον Άγιο Βαλεντίνο», κλείνοντας το μάτι στο nickname της Ριάνα στο Instagram.  

Με μια γρήγορη ματιά στα σχόλια και των δύο αναρτήσεων το σίγουρο είναι ότι η Ριάνα το έκανε το «θαύμα» της και πάλι, εντυπωσιάζοντας τους followers της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φαν της που έγραψαν στα σχόλια ότι θέλουν να αποκτήσουν τα εσώρουχα που διαφήμιζε η επιτυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.