Μενού
rihanna-asap-rocky
Ριάνα - ASAP Rocky | (Joel C Ryan/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου έναν μήνα η Ριάνα και ο ΑSAP Rocky έγιναν γονείς για δεύτερη φορά με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, Riot και τώρα το νέο μέλος έκανε το ντεμπούτο του σε οικογενειακή φωτογράφιση. 

Η Ριάνα και ο ASAP Rocky πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ σε μερικές φωτογραφίες ο ASAP Rocky κρατάει στην αγκαλιά του τον ενός έτους γιο τους, RZA. 

Ο Riot φοράει ροζ καπέλο, ασορτί ολόσωμη φόρμα και μποτάκια, ενώ σε κάποιες λήψεις είναι τυλιγμένος με μια κουβέρτα.

Το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ήταν πάντα επιθυμία του ζευγαριού, το οποίο είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια. «Ακούστε, θα δεχτώ το οτιδήποτε», είχε δηλώσει η Ριάνα στη βρετανική Vogue τον Φεβρουάριο, λίγες μέρες αφότου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο ημίχρονο του Super Bowl Halftime 2023. 

«Η επιθυμία μου θα ήταν να κάνω περισσότερα παιδιά, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός για μένα, είμαι εδώ», είχε αναφέρει στη συνέχεια η τραγουδίστρια. 

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με το μωρό. Πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά, αλλά πάντα κάπως έτσι ήμασταν πάντα στη σχέση μας. Όλα αλλάζουν όταν κάνεις μωρό, αλλά θα έλεγα ότι δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να μας φέρει πιο κοντά», είχε εξομολογηθεί η Ριάνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.