Μενού
Ράνια Τζίμα
Ράνια Τζίμα | Mega
  • Α-
  • Α+

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και όταν η συζήτηση με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη πήγε στα ελαττώματα, η άνκοργουμαν του Mega δεν έκρυψε ότι κάποια η ίδια τα βρίσκει «τρομερά γοητευτικά».  

«Αγαπάω πάρα πολύ τις ατέλειες στους ανθρώπους, αλλά δεν μου ταιριάζουν όλες. Υπάρχουν αντικειμενικά ελαττώματα στους ανθρώπους που για κάποιους είναι τρομερά γοητευτικά. Δηλαδή, η παιδικότητα ή μια σχετική ανωριμότητα μπορεί για κάποιον άνθρωπο να είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Για εμένα που είμαι όλο κουτάκια - κουτάκια, αυτοί οι άνθρωποι με χαλαρώνουν», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Όταν δε ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε «με ποιο ελάττωμα δεν θα μπορούσες να συμβιώσεις;», αναφέροντας σαν παράδειγμα την τσιγκουνιά, η Ράνια Τζίμα σχολίασε: 

 

«Φρίκη, τραγωδία, δεν μπορώ καθόλου, δεν έχω χειρότερο από την τσιγκουνιά. Δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους. Και την "γκρίνια με πόδια δεν μπορώ". Αυτοί που τα έχουν όλα στη ζωή τους και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι. Είναι αυτή η "μαύρη τρύπα" μέσα στην ψυχή των ανθρώπων που έχει το ανικανοποίητο, που θέλουν όλα τα λεφτά του κόσμου, όλες τις δουλειές του κόσμου, εσύ να μην πάρεις καμία. Πάρτες και μακριά και αγαπημένοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.