Μενού
Farah El Kadhi
Farah El Kadhi | @faf.elkadhi - Instagram
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών η διάσημη beauty influencer, Farah El Kadhi, η οποία φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν σε διακοπές για μία εβδομάδα με γιοτ στη Μάλτα. 

Στις 17 Ιουνίου η Farah El Kadhi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Msida όταν τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή γυναίκα δεν είχε κανέναν τραυματισμό, ενώ ώρες πριν η ίδια είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από το σκάφος, το οποίο είχε δέσει σε μια μαρίνα. 

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, τον συναγερμό σήμανε η influencer Soulayma Hneynia, η οποία ζει στη Μάλτα όταν δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Η ίδια περιέγραψε τη Farah El Kadhi ως ένα «πραγματικά υπέροχο άτομο, γνωστό για την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά της». 

Θα ακολουθήσει νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, η οποία ήταν μία από τις πιο διάσημες influencers της Τυνησίας με περισσότερο από ένα εκατομμύριο followers, ενώ στο παρελθόν δούλευε ως αρχιτέκτονας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA