Μενού
Φιλία
Φιλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συνήθως τα ζώδια τα συνδέουμε με τις ερωτικές σχέσεις. Δεν είναι όμως μόνο αυτό καθώς και οι φιλικές μας σχέσεις έχουν να κάνουν με αυτό και ως προς το πόσο ταιριάζουμε με έναν άνθρωπο από τη στιγμή που θα γνωριστούμε και θα δημιουργήσουμε δεσμούς φιλίας. 

Ιχθύς 

Του αρέσει η ευγένεια και είναι ευαίσθητος. Του αρέσουν οι αγκαλιές και θέλει δίπλα του τον Καρκίνο και τον Σκοπριό που μπορούν να τον καταλάβουν και να είναι δίπλα του συνεχώς.

Κριός 

Ψάχνει άτομα σαν εκείνον, ενθουσιώδης και με όρεξη. Δεν θέλει πολλές συζητήσεις για τα συναισθήματα του και έτσι προτιμά τα να κάνει παρέα με τον Λέων και τον Τοξότη που αντέχουν την υπερένταση που τον διακατέχει. 

Δίδυμος 

Είναι διασκεδαστικά ζώδια αλλά μερικές φορές ξεχνούν τις φιλίες τους και κάνουν νέες. Όμως, προτιμά να κάνει παρέα με τον Κριό και να κάνουν διασκεδαστικά πράγματα μαζί προκαλώντας πανικό με την τρέλα τους.

Ταύρος

Έχει πολύ πείσμα και σπάνια κάνει νέες παρέες. Όταν κάνουν όμως θέλουν γύρω τους ενεργητικά άτομα όπως τον Καρκίνο και τους Ιχθύες

Καρκίνος 

Το παίζουν σκληροί αλλά είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια. Θέλει άτομα υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά που θα τον ακούσουν. Ταιριάζει καλύτερα με τους Ιχθύες και τους Σκορπιούς. Ίσως, τον δείτε παρέα και με τον Ταύρο

Παρθένος 

Είναι πολύ επιλεκτικό όν, ειδικά στις φιλίες. Θεωρεί πως μια φιλία για να λειτουργήσει χρειάζεται καιρό. Ταιριάζει με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω. Καμιά φορά μπορεί να κάνει παρέα και με τον Σκορπιό λόγω της έντασης του χαρακτήρα του. 

Λέων 

Θέλει να είναι στο επίκεντρο και πάντα κάνει διασκεδαστικά πράγματα. Στη ζωή του προτιμά τον Τοξότη, τον Κριό και τους Λέοντες. Καμιά φορά θέλει και τον Υδροχόο που μπορεί και του δίνει ενέργεια

Ζυγός 

Θέλει ισορροπία και δεν προκαλεί δράμα στις φιλίες του. Θέλει να είναι αρεστός και είναι αρκετά επικοινωνιακός με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη. Πολλές φορές οι φίλοι του στηρίζονται σε αυτόν όταν δεν είναι καλά. Οι καλύτεροι φίλοι είναι ο Δίδυμος και ο Υδροχόος. Επίσης, κάνει παρέα και με τον Κριό που τον βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις. 

Σκορπιός 

Είναι έντονο ζώδιο και ξεχωρίζει στις παρέες. Λόγω του πάθους τους γίνονται αφελής και κάνουν λάθος παρέες. Ταιριάζει όμως περισσότερο με τον Ταύρο, τον Παρθένο και τον Αιγόκερω που του δίνουν σταθερότητα

Τοξότης 

Θέλει φίλους που θα τον ακολουθούν στα πάντα. Είναι ανεξάρτητος και σπάνια κάποιος του κερδίζει την προσοχή. Όμως συνήθως θα κάνει φιλίες με τον Λέων και τον Κριό που είναι μέσα σε όλα και δεν θα του πουν όχι. 

Αιγόκερως 

Είναι ειλικρινής και κάνει έντονες φιλίες, καθώς δεν υπάρχει ενδιάμεσο για εκείνον. Θέλουν φίλους σοβαρούς καθώς είναι πολύ εργατικοί. Ταιριάζει με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω που είναι δύο ζώδια με εξίσου υψηλούς στόχους.  

Υδροχόος 

Είναι ένα δίκαιο ζώδιο και πολύ αισιόδοξο. Τους αρέσει η παρέα και να προσφέρουν. Ταιριάζει περισσότερο με τον Ζυγό και τον Δίδυμο για τις σοβαρές συζητήσεις και με τον Τοξότη για κάτι πιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.