Μενού
Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα
Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα | NDP
  • Α-
  • Α+

Αρκετά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που ετοιμάζονται μέσα στο επόμενο διάστημα να παντρευτούν. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι πολλά χρόνια σε σχέση, ενώ υπάρχουν και εκείνα που η είδηση ότι παντρεύονται προκάλεσε έκπληξη. 

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ένα ζευγάρι που μετράει χρόνια κοινής πορείας, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός επιχειρηματίας είναι σε σχέση από το 2017. 

Οι δύο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν, όπως έγινε γνωστό μέσα από την αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα, με την τελετή να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης | NDP PHOTO

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ» και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής

Έλενα Τοπαλίδου και Νίκος Κουρής με τον γιο τους, Πέτρο
Έλενα Τοπαλίδου και Νίκος Κουρής με τον γιο τους, Πέτρο | NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ετοιμάζονται να παντρευτούν, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Το γνωστό ζευγάρι θα παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» είπε στον Κώστα Τσουρό: «Δεν έχουμε παντρευτεί με την Έλενα, αλλά πλησιάζει. Είναι πολύ σημαντικό που θα το κάνουμε τώρα. Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που η γνώμη του για εμένα έχει τεράστια σημασία, δηλαδή τη μόνη σημασία. Γιατί ξέρω ότι με αγαπάει, γιατί εμπιστεύομαι πάρα πολύ το γούστο της».

«Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο… γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μην ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό» αποκάλυψε η βραβευμένη χορεύτρια σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» το βράδυ της Πέμπτης (2/11) στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς.

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα με την παρουσία δημοσιογράφων στον γάμο μου», τόνισε ο Νίκος Κουρής.

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα

Τζόρτζια Σιακαβάρα-Κωνσταντίνος Πλεύρης
Τζόρτζια Σιακαβάρα-Κωνσταντίνος Πλεύρης | NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ένας άλλος επικείμενος γάμος που έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης, είναι αυτός του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο άνθρωπος που ξανά και ξανά χαιρετούσε ναζιστικά εντός της αίθουσας που λίγο αργότερα καταδίκαζε ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή, υποστηρικτής της Χούντας και μέγας αρνητής του Ολοκαυτώματος δηλώνει ερωτευμένος με την κυρία Σιακαβάρα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. 

Ο γάμος του 83χρονου με την 49χρονη αγαπημένη του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη, πρόκειται να γίνει στο σπίτι του μεγαλοδικηγόρου στην Παιανία.

Εκτός όμως από τους γάμους που θα γίνουν, υπάρχουν και εκείνοι που έγιναν εντελώς απροσδόκητα και απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης. 

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση 

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση 
Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση  | NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

O Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, με τον γάμο τους να τελείται υπό άκρα μυστικότητα. 

Μάλιστα, ο αδερφός του ηθοποιού αποκάλυψε πως το ζευγάρι έκλεισε τον γάμο του από το Πάσχα και κατάφερε να το κρατήσει μυστικό. «Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερε μόνο το οικογενειακό περιβάλλον. Ήμασταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, 25-26 άτομα άτομα, οικογένεια και ελάχιστοι φίλοι», είπε ο Νίκος Πανταζάρας στο «Πρωινό ΣουΣου».

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης
Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης | NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης στα τέλη Ιουνίου βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους, η οποία πήρε δύο ονόματα: Αλεξάνδρα Ωκεανίς. Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε αυθόρμητα από την Ελεονώρα Μελέτη να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και έτσι μετά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε το δεύτερο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.