Μενού
zevgari
Ζευγάρι | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Όλα τα ζευγάρια αργά ή γρήγορα ξεκινούν και δοκιμάζουν νέα πράγματα στο σεξ με μερικά να θέλουν να μεταμφιέζονται σε κάτι διαφορετικό ή να παριστάνουν ότι είναι σε μια διαφορετική κατάσταση,  που δεν είναι πραγματική. 

Ο ρόλος που ταιριάζει στο κάθε ζώδιο

Κριός: Είσαι ένα ζώδιο που σου ταιριάζει στο σεξ να κάνεις τον αφελή. Να παριστάνεις ότι δεν ξέρεις πολλά και να αφεθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Αντίστοιχα μπορείς να κάνεις και τον πιο έμπειρο και να παίξεις αντίθετα τον ρόλο. 

Ταύρος: Σου αρέσει η χαλάρωση, το κίνκυ σεξ και το καλό φαΐ. Άρα σου ταιριάζει κάτι που θα γίνει μέσα στο σπίτι, θα είναι κίνκυ και γιατί όχι να μην παριστάνεις τον ντελιβερά που φέρνει πίτσα; 

Δίδυμος: Μιας και είσαι το ζώδιο της διπροσωπίας θα σου ταίριαζε κάτι στα νερά σου. Μπορείς να παριστάνεις με το ταίρι σου ότι είστε εραστές που απατούν τα ταίρια τους, όσο και καλά σας περιμένουν στο σπίτι. 

Καρκίνος: Σου αρέσει η συνολική βελτίωση, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι σου. Σου ταιριάζει να παριστάνεις τον υδραυλικό που πάει να φτιάξει μια χαλασμένη σωλήνα στην κουζίνα και μετά… Ότι γίνει με το ταίρι σου. 

Λέων: Είσαι που είσαι ψώνιο, θα μπορούσες να παριστάνεις ότι είσαι μια πολύ δημοφιλής προσωπικότητά, ενώ το ταίρι σου θα παριστάνει τον μεγάλο θαυμαστή σου που σε καταδιώκει. 

Παρθένος: Ανήκεις στον έκτο οίκο που σχετίζεται με την υπηρεσία και την καθημερινότητα. Έτσι σου ταιριάζει να κάνεις τον υπηρέτη στο ταίρι σου, και να σκύβεις στο πάτωμα προσπαθώντας να καθαρίσεις, όσο σε πιέζει λέγοντας σου ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, μέχρι να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα. 

Ζυγός: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, δίνεις σημασία στην ομορφιά, την αισθητική και την αγάπη. Σου ταιριάζει να κάνεις τον ζωγράφο με το ταίρι σου να ποζάρει γυμνό, ή και το αντίθετο. Έτσι συνδυάζεις την δημιουργικότητα με το σεξ.

Σκορπιός: Είσαι καυτό ζώδιο και θέλεις την πίεση. Σου ταιριάζει να παριστάνεις τον εγκληματία, με το ταίρι σου να σε πιέζει χωρίς σταματημό μέχρι να αποκαλύψεις τα πάντα.

Τοξότης: Σου αρέσει να είσαι ελεύθερος και γι αυτό το κατάλληλο σενάριο για εσένα είναι να παριστάνεις πως κάνεις ωτοστόπ στον δρόμο μέχρι το ταίρι σου να σε μαζέψει από τον δρόμο και να πάρετε φωτιά στο αυτοκίνητο. 

Αιγόκερως: Κυβερνάσαι από τον αυστηρό Κρόνο και σου ταιριάζει να κάνεις τον ενοικιαστή που έχει πάει να πάρει τα χρωστούμενα, που το ταίρι σου (ο νοικάρης) δεν σου δίνει και καθυστερεί συνεχώς. Ως αποτέλεσμα πρέπει να τιμωρηθεί από τα δικά σου χέρια.

Υδροχόος: Σου αρέσει οι άλλοι να κάνουν ό,τι ζητήσεις. Θα μπορούσες να κάνεις τον εκπαιδευτή γιόγκα όπου λες στον μαθητή σου τι να κάνει και σιγά σιγά γίνεσαι πιο πιεστικός στις ασκήσεις μέχρι να υδρώσεται. 

Ιχθύς:  Όπως αναφέρει η New York Post, καμιά φορά νομίζεις ότι όλα είναι ανούσια, άρα σου ταιριάζει κάτι που τα αλλάζει όλα και σου προσφέρει μια διαφορετική οπτική. Σκέψου ότι έγινε η «αποκάλυψη», με εσένα και το ταίρι σου να είστε τα μόνα άτομα που κατάφεραν να επιζήσουν. Επίλεξε ένα απόμερο μέρος για να το κάνεις πιο ρεαλιστικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.