Μενού
Jonathan Cheban
Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο καλύτερος φίλος της Κιμ Καρντάσιαν, Τζόναθαν Τσεμπαν, μηνύει μια κορεατική εταιρεία με μπάρμπεκιου σως ζητώντας 20 εκατομμύρια. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως μηνύει την εταιρεία επειδή μια από τις συσκευασίες «έσκασε» και του τραυμάτισε το χέρι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει… δημοσιεύσεις στα social media. 

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο 49χρονος στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε αναφέρει πως αγόρασε το προϊόν τον Οκτώβριο του 2020, το οποίο έβαλε για μερικές ώρες στο ψυγείο. Όταν το έβγαλε η συσκευασία εξερράγη ανεξήγητα με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του και να χάσει πολύ αίμα. 

Ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι το κόψιμο ήταν κοντά σε «μείζονες αρτηρίες στον καρπό του», ενώ σχεδόν τρία χρόνια μετά το περιστατικό ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί νευρική βλάβη και συνεχή πόνο. 

Μήνυσε τους San-J's και την εταιρεία που κατασκεύασε το μπουκάλι για 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ζήτησε μηνιαία αμοιβή από 10.000 έως 30.000 δολάρια το μήνα ή να λαμβάνει ένα μικρό μερίδιο της εταιρείας.

Βέβαια, η μήνυση έχει προκαλέσει αντιδράσεις με πολλούς να τον κατακρίνουν λέγοντας πως προσπαθεί να βγάλει κέρδος από την εταιρεία γράφοντας στα social media: «Το να ζητήσεις χρήματα είναι πιο γρήγορο από το να κάνεις αγωγή σε μια μικρή εταιρεία που κυριολεκτικά δεν σου έκανε τίποτα», «Υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα, σοβαρές αναπηρίες, που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και προσπαθείτε να κάνετε μήνυση επειδή έσπασε ένα μπουκάλι. Σου εύχομαι να είσαι καλά, αλλά γίνε καλύτερος άνθρωπος!». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.