Μενού
Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής
Μέμος Μπεγνής | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε σε συνέντευξή του για τη σχέση του με τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας ότι δεν τα έβρισκε μαζί του γιατί ήταν το μοντέλο του «Ελληνάρα» που ο ηθοποιός σιχαίνεται.

«Ισχύει ότι το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου» είπε ο ηθοποιός στο Hello σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Happy Day».

«Έτσι μεγάλωσε, δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές οικογένειες. Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι αυτό το μοντέλο. Εγώ ωστόσο πάντα έλεγα τη γνώμη μου, πολύ περισσότερο όταν πάτησα στα πόδια μου και ανεξαρτητοποιήθηκα. Και δεν έχω μετανιώσει» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Μέμος Μπεγνής: «Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους»

Παράλληλα ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε, ότι η συγχώρεση, έχει μεγάλη σημασία για εκείνον και σχετικά με το έαν έχει συγχωρέσει τον πατέρα του, είπε: «Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας. Η μνησικακία όμως σωματοποιείται και βγαίνει εναντίον μας, μπορεί με ψυχολογικά προβλήματα, με σοβαρή ασθένεια, με πολλούς τρόπους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη σε κάποιες περιπτώσεις, κάνει καλό πρώτα απ’ όλα σε εμάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.