Μενού
Φιλαράκια - Ο «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ σε σκηνή της σειράς
Φιλαράκια - Ο «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ σε σκηνή της σειράς | YouTube
  • Α-
  • Α+

Τον Ματ Λε Μπλανκ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του καλού του φίλου και συμπρωταγωνιστή του στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, με τη θλίψη να είναι εμφανής στο πρόσωπό του.

Ο Ματ Λε Μπλανκ εθεάθη καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενώ φορούσε καπέλο και μαύρα γυαλιά και σύμφωνα με τη βρετανική Sun, το πρόσωπο του 56χρονου ηθοποιού έδειχνε παγωμένο

Ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει μέσα στην εβδομάδα την Κόρτνεϊ Κοξ, αλλά και τον Ντέιβιντ Σουίμερ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι. 

Η μεν Κοξ εθεάθη έξω από εστιατόριο την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Τζόνι Μακντέιντ, ο δε Σουίμερ σε βόλτα του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας καπέλο και μάσκα, θέλοντας μάλλον να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

 Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι στο πρόσωπο και των τριών είναι εμφανής η στενοχώρια τους για την απώλεια του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.