Μενού
 Το χτένισμα Rachel
YouTube
  • Α-
  • Α+

Το χτένισμα της Ρέιτσελ ήταν τόσο διάσημο στη δεκαετία του 1990, που έχει και τον δικό του όρο. Πρόκειται για ένα χτένισμα που «αγκαλιάζει» το πρόσωπο, με μύτες που το πλαισιώνουν.

Αυτό το χτένισμα έγινε διάσημο από την Τζένιφερ Άνιστον όσο πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια ως Ρέιτσελ Γκριν. 

Τώρα, η Άνιστον έκανε την επιστροφή της με την παραλλαγή «Ρέιτσελ 2», κάνοντας μια εμφάνιση με το κλασικό κούρεμα, κάμποσα χρόνια μετά. 

Όπως αναφέρει η Sun, το κούρεμα ήταν τόσο δημοφιλές που σχεδόν όλες οι γυναίκες έτρεχαν στα κομμωτήρια για να το κάνουν. Ωστόσο, όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό, ούτε η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον δεν τρελαινόταν για αυτό το χτένισμα και στην αρχή δεν δεχόταν να κόψει το μαλλί της, κάνοντας παράπονα στον ατζέντη της.

Ο κομμωτής από το Λος Άντζελες, Chris McMillan, ο οποίος δημιούργησε το συγκεκριμένο στιλ παραδέχτηκε ότι είχε «πετροβοληθεί» εκείνη την εποχή επειδή ο κόσμος μιλούσε περισσότερο για τα μαλλιά της Άνιστον, παρά τον ρόλο της.

Οι γυναίκες ξανακάνουν το κούρεμα της Ρέιτσελ

Μια γυναίκα αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύζυγο της το 2001, την εποχή που είχε κάνει ένα χτένισμα σαν αυτό της Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια. Η ίδια είπε πως ο σύζυγός της παραδέχτηκε πως τα μαλλιά της και οι μπότες που φορούσε τον κέρδισαν πραγματικά. 

Είναι πλέον παντρεμένοι εδώ και 22 χρόνια, αλλά ο σύζυγος της ακόμα την παροτρύνει να κόβει τα μαλλιά της. 

Τώρα, πήγε και έκανε ξανά το κούρεμα φοβισμένο αλλά συνειδητοποίησε ότι «με κάθε τούφα που πέφτει, χάνει και ένα χρόνο από την ηλικία της». 

«Το ζεστά καφέ και οι καραμελένιες ανταύγειες ενισχύουν τόσο το δέρμα, ενώ το μικρότερο μήκος είναι πιο φρέσκο, πιο νεανικό και ταιριάζει πραγματικά στο σχήμα του προσώπου μου. Νιώθω σαν μια νέα γυναίκα, πιο χαρούμενη και πιο σέξι από ό,τι έχω νιώσει εδώ και πολύ καιρό, με αυτοπεποίθηση σούπερ σταρ», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.