Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | AP Photo/Kin Cheung, Pool, File
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Μάρτιο οπότε και ανακοίνωσε μέσω βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπεία. 

Λίγο πριν το Πάσχα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να συνοδέψει τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ σε κάποια δημόσια εμφάνισή του κατά τη διάρκεια των γιορτών, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη έξω από το σπίτι της τόσο με την οικογένειά της όσο και μόνη της να κάνει εξωτερικές δουλειές

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της ή για το πότε θα μπορούσε η Πριγκίπισσα Κέιτ να επιστρέψει στα καθήκοντά της. 

Όπως αναφέρει το People, επικαλούμενο πηγές από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αυτό θα συμβεί μόνο όταν θα πάρει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς που την παρακολουθούν.  

Άλλωστε και η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, στο βίντεο που είχε δημοσιευθεί τον Μάρτιο και μιλούσε για την υγεία της, είχε αναφέρει πως για την ώρα πρέπει να επικεντρωθεί στο να αναρρώσει πλήρως

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.