Μενού
David Beckham
David Beckham | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Ρεμπέκα Λους αποφάσισε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο νέο του ντοκιμαντέρ και τον κατηγορεί πως «παίζει το θύμα».

Τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2004 όταν δημιουργήθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο με τη Λους να εμπλέκεται, καθώς ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή όσο ήταν βοηθός τόσο δική του όσο και της συζύγού του.

Ήταν η προσωπική του βοηθός από όταν ο Μπέκαμ πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2003 και έφυγε από την ομάδα μόλις μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2003. Την αποκάλυψη για τη σχέση τους την έκανε η ίδια η Λους που ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξη της ότι είχε σχέση μαζί του για 4 μήνες. 

Οι ισχυρισμοί της δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από τον ποδοσφαιριστή, τους οποίους ισχυρισμούς χαρακτήρισε ως «γελοίους». 

Η πλευρά του Μπέκαμ για τους ισχυρισμούς στο ντοκιμαντέρ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε το περιστατικό στο ντοκιμαντέρ του λέγοντας: «Υπήρχαν μερικές φρικτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ήταν η πρώτη φορά που εγώ και η Βικτόρια είχαμε δεχτεί τέτοιου είδους πίεση στο γάμο μας. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε, με κάθε ειλικρίνεια».

«Το να τη βλέπεις να πληγώνεται (σσ τη Βικτόρια) ήταν απίστευτα δύσκολο. Αλλά είμαστε μαχητές. Εκείνη την εποχή χρειαζόταν να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένεια μας. Άξιζε να παλέψουμε για αυτό που είχαμε».

Εξαγριώθηκε η Λους

Η Λους βλέποντας το ντοκιμαντέρ ενοχλήθηκε και σύμφωνα με την Independent, ανέφερε: «Πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει φυσικά, και καταλαβαίνω ότι έχει μια εικόνα να διατηρήσει, αλλά παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα και με κάνει να μοιάζω με ψεύτρα, σαν να έχω φτιάξει αυτές τις ιστορίες. Υπονοεί έμμεσα ότι εγώ είμαι αυτή που έκανε τη Βικτόρια να υποφέρει» 

Η Λους πλέον ζει στη Νορβηγία και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και είπε πως το περιστατικό με τον Μπέκαμ είναι «το χειρότερο κομμάτι» και ότι τις προκάλεσε βάσανα.

«Αν δεν θες να αναλάβεις την ευθύνη για πράγματα λόγω της οικογένειάς σου και των παιδιών σου, είναι οκ. Αλλά το έκανε να μοιάζει με... δικό μου λάθος, ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό» πρόσθεσε η Λους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.