Μενού
Η Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του «Beckham» στο Λονδίνο
Βικτόρια Μπέκαμ | (Scott Garfitt/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε για το πρόσφατα για το περιοδικό Allure, όπου μοιράστηκε τη σημασία της αποδοχής της εσωτερικής και φυσικής ομορφιάς, ενώ αποκάλυψε την χειρουργική επέμβαση για την οποία έχει μετανιώσει. 

Η μεγιστάνας της ομορφιάς και της μόδας, η οποία έχει τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ, θυμήθηκε την πρώτη φορά που η 12χρονη κόρη της εξέφρασε μια ανασφάλειά της.

«Χθες η Χάρπερ είπε "έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ", Της είπα: "Αυτό είναι το τυχερό σου κενό"». Η Βικτόρια Μπέκαμ αναφέρθηκε και στην πλαστική επέμβαση που έχει κάνει και έχει μετανιώσει: «Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα βάλει ποτέ εμφυτεύματα».

Η 49χρονη έβγαλε τα εμφυτεύματά της το 2014, όπως αναφέρει το indy100.com και έκτοτε έχει εκφράσει τη λύπη της. Σε ένα γράμμα προς τον νεότερο εαυτό της που δημοσιεύτηκε στη βρετανική Vogue, η σταρ έγραψε: «Μην πειράζεις το στήθος σου. Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά γιόρτασε αυτό που έχεις».

Δείτε επίσης:

Αρκάς: Πήρε θέση για τη σημαία με αιχμηρό σχόλιο και ροζ «καλημέρα»

Χούθι: Ποιοι είναι οι αντάρτες που επιτίθενται στο Ισραήλ και κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ

Μπαλάσκας: «Πέρασε τα διόδια με το pass και τα περιπολικά στην καταδίωξη έμειναν πίσω»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.