Μενού
Η Αντέλ και ο Ριτς Πολ
Η Αντέλ και ο Ριτς Πολ | AP
  • Α-
  • Α+

Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο κωμικό σόου του φίλου της Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι φημολογούνταν ότι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου πέρυσι, με την Αντέλ να δημιουργεί νέες εικασίες όταν αναφέρθηκε στον αθλητικό μάνατζερ τον αποκάλεσε «σύζυγό» της.

Δύο μέλη του κοινού επιβεβαίωσαν την είδηση στο «Deuxmoi», σύμφωνα με τη βρετανική Metro. Ένας θεατής εξήγησε: «Ήμουν στην κωμική εκπομπή του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε: "Εγώ παντρεύτηκα"».

Ένα άλλο μέλος του κοινού πρόσθεσε: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε "παντρεύτηκα". Σούπερ χαρούμενη και ήταν σούπερ γλυκιά. Η Αντέλ καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο της και περνούσε υπέροχα. Η ασφάλειά της ήρθε μόνο για να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε αν ο κόσμος ήξερε ότι ήταν εκεί τον παρενοχλούσε [τον Άλαν Καρ] είναι κολλητοί φίλοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.