Μενού
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian | Instagram @khloekardashian
  • Α-
  • Α+

Η Κλόε Καρντάσιαν μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media, την μάχη της με τον καρκίνο, καθώς τον περασμένο χρόνο διαγνώστηκε με μελάνωμα και αφαίρεσε όγκο από το πρόσωπό της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κενό στο μάγουλό της.

Σήμερα, η 39χρονη Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για την εξέλιξη των γεγονότων μετά την αφαίρεση του όγκου και τονίζει: «Το πρόσωπό μου επανέρχεται σιγά σιγά», αναφέρει σε story της, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Η ιδρύτρια του Good American αφαίρεσε έναν όγκο που άφησε μια εσοχή στη μία πλευρά του προσώπου της - την οποία έχει αρχίσει να γεμίζει.  Στην τελευταία ενημέρωση προς τους θαυμαστές και τους followers της, η Khloe ανέβασε ένα στιγμιότυπο καθώς ποζάρει με τους γιατρούς από το 7Q Spa που βοήθησαν να γεμίσει η εσοχή. 

«Η αρμενική μου φυλή. Ο Master L με βοήθησε με την εσοχή στο μάγουλό μου από τον όγκο που αφαίρεσα και έκανε θαύματα!!! Πάντα θα είναι κάτι που θα πρέπει να γεμίζουμε λόγω της μάζας αλλά έχει ένα μαγικό ραβδί για να το κάνει», συνέχισε η επιχειρηματίας και έδωσε λεπτομέρειες για τη διάγνωση και την αφαίρεση του μελανώματος.

khloe-kardashian
Instagram

 

Έγραψε τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό που της αφαίρεσε τον όγκο, τονίζοντας ότι έκανε εξαιρετική δουλειά, και τόνισε ότι δεν παραπονιέται για την εσοχή στο μάγουλό της, γιατί «την προτιμώ, από το να έχω μελάνωμα». «Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς που με βοήθησαν και συνεχίζουν να το κάνουν σε αυτή την περιπέτεια του καρκίνου του δέρματος».

Η διάσημη επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών ανέβασε φωτογραφίες με τις αλλαγές στο πρόσωπό της και τόνισε πόσο χαρούμενη είναι «που επανέρχεται σιγά σιγά».

khloe-kardashian
Instagram

Κλόε Καρντάσιαν: «Ποτέ μην αισθανθείτε ντροπή, κανένας δεν εξαιρείται»

Δημοσιοποίησε πολλές φωτογραφίες με το μάγουλό της με το βαθούλωμα, με τα ράμματα αλλά και πριν μπει στην διαδικασία αφαίρεσης του όγκου, ο οποίος, όπως σημείωσε έμοιαζε στην όψη με ένα σπυράκι που υπήρχε στο δέρμα της για πάνω από έναν χρόνο.

Στη συνέχεια, αναρτώντας ένα κολάζ φωτογραφιών από την περιπέτειά της προέτρεψε τους fans της να είναι συνεπείς με του ελέγχους του δέρματος τους, ενώ πρόσθεσε πως «κανένας δεν εξαιρείται». Ενθάρρυνε τους πάντες να επικοινωνήσουν με τον δερματολόγο τους και να κάνουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο έλεγχο για καρκίνο του δέρματος.

«Ενθαρρύνω όλους να απευθυνθούν στον δερματολόγο τους και να κάνουν ετήσιο (ή περισσότερο όπως εγώ) έλεγχο για τον καρκίνο του δέρματος. Ένας έλεγχος μπορεί να σας σώσει τη ζωή» σημείωσε σε άλλο story στο Instagram.

khloe-kardashian
Instagram

 

«Από τότε που είπα την ιστορία μου και μίλησα για την εμπειρία μου, έχω λάβει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που ένιωθαν ότι έπρεπε να πάνε στον γιατρό και να κάνουν check up! Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι αυτό το μικρό σημαδάκι θα μετατρεπόταν σε καρκίνο του δέρματος και δεν μπορούσα να κατανοήσω τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχα πάει στον γιατρό να το ελέγξω. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε το δέρμα μας και τις αλλαγές του δέρματος και του σώματός μας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές είναι. Ποτέ μην αισθανθείτε ντροπή ή ότι δίνεται πολλή σημασία στο τίποτα, ή ότι είστε παρανοϊκοί», κατέληξε θέλοντας να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την υγεία του δέρματος, την παρατήρηση του εαυτού μας και την συνέπεια στους ιατρικούς ελέγχους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.