Μενού
Ζευγάρι
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ήρθε η ψύχρα και είναι ώρα για αγκαλιές... μάλλον. Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από εδώ και πέρα στην ερωτική του ζωή;

Κριός: Αυτή η περίοδος για σένα είναι ήρεμη με μια τάση ανεξαρτησίας. Μην βιαστείς να κάνεις την κίνηση ώστε να πλησιάσεις κάποιον πριν βεβαιωθείς ότι το έχεις ανάγκη. 

Ταύρος: Ξέχνα τα παλιά και προχώρα. Θα αφεθείς στις ανάγκες σου και είναι ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με νέους ανθρώπους. Μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε κρατήσουν πίσω. 

Δίδυμος: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να παθιαστείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Είσαι σε μια κατάσταση που μπορείς να δεχτείς νέα πράγματα, αλλά πρόσεχε γιατί ίσως επιστρέψεις στα παλιά.

Καρκίνος: Είσαι σε μια ήρεμη περίοδο και θα μπορούσες να βάλεις έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σου, αλλά αν έχεις σχέση προσπάθησε να κάνετε πράγματα παρέα γιατί αλλιώς θα έχεις θέματα. 

Λέων: Δεν πάνε πολύ καλά τα ερωτικά σου τον τελευταίο καιρό και έχεις δώσει προσοχή στον εαυτό σου. Αν βρεθείς σε κάτι καινούργιο πρόσεχε περισσότερο από ποτέ. 

Παρθένος: Άλλαξαν μερικά πράγματα τώρα τελευταία, αλλά δεν σημαίνει ότι τέλειωσε και η ζωή. Άρπαξε ότι ευκαιρία έρθει στον δρόμο σου από δω και πέρα. Που ξέρεις… Ίσως, βρεις το σωστό ταίρι αυτή τη φορά. 

Ζυγός: Ερωτεύεσαι έντονα και το ξέρεις. Σταμάτα να το κάνεις αυτό από εδώ και πέρα και δώσε τα πάντα στον εαυτό σου και μόνο. 

Σκορπιός: Ξεσπάς εύκολα και είναι σημαντικό να προσέχεις από εδώ και πέρα ώστε να διατηρείς ήρεμες τις σχέσεις σου. Μέχρι τότε πρέπει να περιμένεις και να δουλέψεις μέσα σου ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις σε ένα σύντροφο.

Τοξότης: Έχεις απομακρύνει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή σου λόγω του αυθορμητισμού σου. Δώσε προσοχή εκεί που θες και σταμάτα να χάνεις ευκαιρίες. 

Αιγόκερως: Τρέχεις μακριά από τον άνθρωπο που σου δίνει αγάπη και είναι σημαντικό να το σταματήσεις αυτό. Αν δεν θες να τον χάσεις προσπάθησε να πας με το συναίσθημα και μην το παίζεις δύσκολος. 

Υδροχόος: Θες κάτι σταθερό και δεν το βρίσκεις. Μην βγαίνεις πολλά ραντεβού, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλύτερα. 

Ιχθύς: Είσαι σε μια πολύ καλή περίοδο και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός να δώσεις την ευκαιρία στο σωστό ταίρι. Δώσε την αγάπη που έχεις μέσα σου και μην χάνεις ευκαιρίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.