Μενού
Σεληνιακή έκληψη
Σεληνιακή έκληψη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Οκτώβριος φέτος μας έδωσε μια έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου αλλά τώρα θα έχουμε μια ακόμη έκλειψη, αλλά πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη. Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» στις 14 Οκτωβρίου ήταν στον Ζυγό και τώρα η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28 του μήνα θα είναι στον Ταύρο. Τι αλλαγές θα φέρει όμως στα ζώδια αυτή η έκλειψη.

Οι αλλαγές για το κάθε ζώδιο

Κριός: Ένα σημαντικό βάρος σου θα φύγει και θα ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τα πιο απλά πράγματα. Ίσως, να δεις μια άνοδο στα οικονομικά σου και μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες. Προστατεύσου και πράξε σωστά δίνοντας αγάπη στον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις πράγματα από άλλους. 

Ταύρος: Η έκλειψη είναι στο ζώδιο σου και θα έχεις την ευκαιρία να βρεις την ισορροπία που ίσως έχεις χάσει τον τελευταίο καιρό. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους σου και αφέσου στη δημιουργικότητα σου χωρίς φόβο να την αφήσεις να βγει από μέσα σου. 

Δίδυμοι: Θα έχεις μια αυτογνωσία που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα που ίσως και να σε κρατούν πίσω. Ξέχνα τα παλιά, καθώς η Αφροδίτη σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να λειτουργήσεις λίγο διαφορετικά από αυτό που έκανες στο παρελθόν. 

Καρκίνος: Με τον Δία στον Ταύρο ξεκινάς να αισθάνεσαι ενθουσιασμό όσο τα πράγματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Θα νιώσεις έτοιμος να επενδύσεις συναισθηματικά στις σχέσεις σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου λόγω της θετική πορείας των πραγμάτων. 

Λέων: Τα πράγματα στη ζωή σου θα γίνουν πιο περίπλοκα και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πράξεις γρήγορα. Άρπαξε ό,τι ευκαιρία βρεθεί στον δρόμο σου όσο ο Δίας είναι κοντά σου. Επίλεξε σωστά για να πετύχεις τους στόχους σου και να βγεις δυνατός από την αναταραχή που έρχεται. 

Παρθένος: Σταμάτα να σκέφτεσαι και δοκίμασε νέα πράγματα. Η έκλειψη θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και προσπάθησε να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις παρόλο που δεν είναι ακριβώς έτσι όπως θα ήθελες. Αν ανοίξεις του μυαλό σου θα φτάσεις πιο μπροστά. 

Ζυγός: Νιώθεις μια ένταση στα εργασιακά σου και τα προσωπικά σου. Ευτυχώς, για σένα η Αφροδίτη σε βοηθάει να διαχειριστείς αυτά που σε κρατάνε πίσω. Ξεκινάς να διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες και να θέτεις όρια, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσεις όσα σε ενοχλούν. Κάνε το όμως με προσοχή γιατί μπορεί η προσπάθεια σου να παρεκτραπεί σε κάτι αρνητικό. 

Σκορπιός: Η Έκλειψη μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά θα δεις καθαρά, καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης σε βοηθούν να δεις τα πράγματα όπως είναι. Θα διώξεις ότι σε βασανίζει και θα ηρεμήσεις, έχοντας ανοιχτό μυαλό. 

Τοξότης: Όλα πάνε καλά για σένα με μια συνεχή θετική πορεία. Άκου το ένστικτο σου και αφέσου στις αλλαγές που έρχονται. Σε περίπτωση που κάτι έχει μείνει πίσω προσπάθησε να μην κουράζεις τον εαυτό σου και προχώρα με ηρεμία γιατί ο Δίας σου φέρνει αρκετές ευκαιρίες.

Αιγόκερως: Μια έντονη ανάγκη για να νιώσεις πραγματικά συναισθήματα σε πλησιάζει, μαζί με μια νοσταλγία και φόβο. Αν έχεις σχέση είναι η κατάλληλη ευκαιρία μαζί με το ταίρι σου να περάσετε όμορφες στιγμές αγάπης ώστε να πάρεις δύναμη και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος: Ίσως έρθει μια μεγάλη αλλαγή και να μην ξέρεις με ποιον τρόπο να τη διαχειριστείς. Η έκλειψη σε κάνει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα πλέον έχουν τελειώσει. Σκέφτεσαι τα παλιά και γι αυτό πρέπει να βρεις την πηγή του προβλήματος. 

Ιχθύες: Νιώθεις ότι όλα είναι σταθερά, αλλά η νέα έκλειψη ίσως φέρει αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή. Προσπάθησε μέσω των κοινωνικών σχέσεων σου να αναπτυχτείς περισσότερο και άφησε τα παλιά πίσω χωρίς να σκέφτεσαι τα λάθη που είχες κάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.