Μενού
Ο Βασίλης Καρράς και η κόρη του, Ειρήνη
Ο Βασίλης Καρράς και η κόρη του, Ειρήνη | Facebook - @Χρυσοβαλάντου Ειρήνη Κεσογλίδου
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στον καλλιτεχνικό – και μη κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Καρράς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να τον αποχαιρετήσει, όπως η Δέσποινα Βανδή.

Την ίδια ώρα η κόρη του, Ειρήνη Χρυσοβαλάντη Κεσογλίδου, έκανε μία αρκετά συγκινητική ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μαζί του από τον γάμο της.

Η ανάρτησή της στο Facebook, «πλημμύρισε» με εκατοντάδες σχόλια από γνωστούς της, που της γράφουν, μεταξύ άλλων: «Σε λάτρευε πάντα, θα σε προσέχει από ψηλά».

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο Βασίλης Καρράς ή αλλιώς ο «άρχοντας της νύχτας» έφυγε χθες (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η σορός του, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα «Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά» θα τεθεί αύριο, Τρίτη (26/12) σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.