Μενού
Ναρκισσισμός
Ναρκισσισμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μερικοί άνθρωποι είναι λίγο πιο νάρκισσοι από τους άλλους. Θεωρούν τον εαυτό τους πιο ξεχωριστό, δεν έχουν ποτέ τύψεις και θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους. 

Τα ζώδια που ξεχειλίζουν ναρκισσισμό

Λέων: Ζουν λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι όλα σχετίζονται με αυτούς. Μιας και είναι το ζώδιο του ήλιου, πιστεύουν ότι είναι ο ήλιος του κόσμου, δηλαδή ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνους. Δεν τους γεμίζει τίποτα και η ανασφάλεια τους μπορεί να τους κάνει να ξεφύγουν με σκοπό να την αποκρύψουν. 

Υδροχόος: Θέλουν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους και να μην εξαρτάται η ζωή τους από κανέναν και τίποτα. Λόγω αυτής της συνεχής μοναχικότητας τους αναπτύσσουν μια άμυνα που δεν γκρεμίζεται με τίποτα. Ξέρουν πως να φεύγουν και να δείχνουν έναν σκληρό εαυτό που δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλο πέρα από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αιγόκερως: Με τον Κρόνο ως οδηγό, οι Αιγόκεροι ξέρουν πως να δείχνουν προσοχή στη δουλειά τους και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Τους αρέσει να ικανοποιούν τον εαυτό τους κάνοντας πράγματα μόνοι τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην δημιουργούν εύκολα έντονους δεσμούς με άλλους ανθρώπους και να μην αισθάνονται συχνά έντονα συναισθήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.