Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πολλές φορές μπερδεύουμε τα συναισθήματα μας και νομίζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι ενώ είναι απλός ενθουσιασμός. Μάλιστα, υπάρχουν και τέσσερα ζώδια που τα μπερδεύουν λίγο παραπάνω και μπορεί να κάνουν λάθος μεταξύ του έντονου πόθου και της αληθινής αγάπης.

Τα ζώδια που μπερδεύουν τον πόθο με την αγάπη

Κριός

Ερωτεύεται ξαφνικά και δεν μαζεύεται μετά. Όταν ένας Κριός ερωτευτεί νιώθει πως ξέρει ακριβώς τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά του. Πιστεύει ότι έχει ερωτευτεί το σωστό άτομο και παθιάζεται πολύ έντονα. Θεωρεί πως δεν θα ερωτευτεί τόσο έντονα ξανά και νομίζει ότι βρήκε τον έναν και μοναδικό. 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τυχερός και άτυχος σε αυτό το κομμάτι. Όταν ερωτευτεί αισθάνεται λες και δεν θα ξανανιώσει ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύει πως το άτομο που έχει αυτή τη στιγμή θα είναι εκεί για πάντα και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό.

Όταν χωρίσει θα τρελαθεί στην αρχή και θα νομίζει ότι αγάπησε, αλλά στην πραγματικότητα έχει και έναν μικρό ενθουσιασμό για τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Ο Ζυγός δεν αντέχει τον χωρισμό αλλά έχει τόση αγάπη μέσα του που πάντα θα βρει κάποιον να του τη δώσει. 

Λέων

Ο Λέων ενθουσιάζεται τόσο πολύ σε σημείο να μην ξεκολλά πάνω από το ταίρι του. Θα πληγωθεί έντονα αλλά η αυτοπεποίθηση του θα του υπενθυμίσει σύντομα πως απλώς ποθούσε το πρώην ταίρι του και δεν το αγαπούσε πραγματικά. Έτσι θα συνεχίσει και θα προχωρήσει τη ζωή του κάνοντας ξανά τα ίδια. 

Καρκίνος

Είναι τόσο ρομαντικό ζώδιο με αποτέλεσμα όταν ερωτεύεται να φαντάζεται τη ζωή του με το ταίρι του για πάντα. Αγνοούν όλα τα λάθη που μπορεί να κάνει το άλλο άτομο και πιστεύουν ότι όλα είναι τέλεια αφού... είναι ερωτευμένοι.

Ζουν στον δικό τους κόσμο καθώς νομίζουν ότι οι άλλοι ανταποκρίνονται στα δικά τους συναισθήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.