Μενού
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου | (Instagram @athinao1konomakou)
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Οικονομάκου, δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να είναι και πάλι ερωτευμένη. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» και η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο νέος της σύντροφος λέγεται Μπρούνο Τσερέλα και είναι 37 ετών. Πρόκειαι για έναν Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα με τον οποίο η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι μαζί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα εμφανίστηκαν μαζί στη συναυλία των Coldplay και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από την είδηση, τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνώριζαν ότι θα προβληθεί η είδηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.