Μενού
Η Άννα Βίσση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα
Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρυφώνος και μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την κόρη τους, Σοφία.

Στη συνέντευξη, που θα προβληθεί την Κυριακή (29/10), η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον εθισμό της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, με το αλκοόλ.

Μιλώντας στο «Τετ α τετ», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πώς οι σύντροφοι που είχαν μετά τον γάμο τους, αντιμετώπιζαν τη σχέση τους με τον συνθέτη, ενώ έκανε και μία σπάνια και στη δύσκολη περίοδο που η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Αναφερόμενη στην αποτοξίνωσή της, είπε: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

Άννα Βίσση: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει»

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. «Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.