Μενού
loytsa-ektelesi
Μαφιόζικη εκτέλση στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από την έφοδο των δυνάμεων ασφαλείας στα σπίτια όπου διέμεναν οι 10 ύποπτοι που συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στη συμμορία του Μπαρίς Μπογιούν και φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των «έξι» στη Λούτσα, δημοσιεύουν ΜΜΕ στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πρακτορείο ειδήσεων ANKA που επικαλείται ανακοίνωση των Αρχών, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Κωνσταντινούπολης, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης ετοιμάζονταν να προβούν σε αντίποινα για τη δολοφονία έξι μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Κατόπιν αυτού, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση την Τρίτη σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 10 ύποπτοι.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις διευθύνσεις των υπόπτων, κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια που κατείχαν χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, έξι γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.