Μενού
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» | Featureflash Photo Agency/Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το καστ της σειράς «Friends» φέρεται να ετοιμάζει κοινή δήλωση για τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου και Ντέιβιντ Σουίμερ είναι συντετριμένοι για τον θάνατο του φίλου τους και βαθιά επηρεασμένοι από το τραγικό γεγονός.

Η ανταποκρίτρια της showbiz, Kinsey Schofield, αποκάλυψε ότι εργάζονται για μια κοινή δήλωση. Σύμφωνα με πηγές, θεωρούσαν τον Πέρι αδελφό τους και τον στήριζαν σε δύσκολες στιγμές. Εκφράζουν το σοκ και τη θλίψη τους, καθώς πίστευαν ότι βρισκόταν σε καλό σημείο πριν τον απροσδόκητο θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι και οι συμπρωταγωνιστές του επανενώθηκαν τηλεοπτικά για ένα ειδικό αφιέρωμα επανένωσης το 2021, το οποίο τους χάρισε μια υποψηφιότητα Emmy για το βραβείο Outstanding Variety Special (Pre-Recorded).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.