Μενού
Ο Νισίμ Λουκ
Ο πατέρας της Σάνι Λουκ | YouTube - @Sky News Australia
  • Α-
  • Α+

Οι γονείς της Σάνι Λουκ, της 23χρονη τατού άρτιστ που απήχθη από τη Χαμάς στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ, μίλησαν για πρώτη φορά μαζί μετά τον εντοπισμό της σορού της κόρης τους.

Υπενθυμίζεται πως χθες (17/5) ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η σορός της Ισραηλινογερμανής Σάνι Λουκ, ήταν ανάμεσα των τριών που ανασύρθηκαν από τον IDF μετά από επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

«Το σώμα, που έχουμε τώρα, είναι ολοκληρωμένο και όμορφο, ενώ μοιάζει σαν να είναι ζωντανή» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Σάνι Λουκ, Νισίμ, προσθέτοντας πως και μόνο που βρέθηκε σ' αυτήν την κατάσταση η σορός, είναι «θαύμα».

Σάνι Λουκ: Τι είπε ο πατέρας της

«Νομίζω ότι είχε βρεθεί σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο... Γι' αυτό το σώμα είναι πλήρες και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπεις ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό» συγκλόνισε, συνεχίζοντας ο πατέρας της ομήρου, που βρισκόταν στο Ισραήλ για το μουσικό φεστιβάλ.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι το σώμα της Σάνι βρέθηκε και μεταφέρθηκε πίσω στο Ισραήλ... είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε κανονικά» δήλωσε με τη σειρά της η μητέρα της 23χρονης, Ρικάρντα Λουκ.

«Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να τη θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη» συνέχισε, σημειώνοντας ότι ήταν στη διαδικασία κατασκευής ενός μνημείου για την κόρη της, όταν έμαθαν ότι επέστρεφε στο σπίτι.

«Έτσι θα αισθανόμαστε ότι θα είναι πάντα μαζί μας. Την αισθανόμαστε. Είναι χαρούμενη που επιστρέφει στο Ισραήλ και κλείνει ο κύκλος. Είμαι χαρούμενος που την έχω κοντά μου» κατέληξαν οι γονείς της Σάνι Λουκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.