Μενού
epithesi sti nea yorki
Επίθεση στη Νέα Υόρκη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Μία σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (01/09) στο μετρό της Νέας Υόρκης, όπου ένας άνδρας χτύπησε μία γυναίκα, ηλικίας 60 ετών, περισσότερες από 50 φορές με το ίδιο της το μπαστούνι.

Το περιστατικό σημειώθηκε, συγκεκριμένα, στον σταθμό «Lenox Avenue» στο Χάρλεμ, με τον άνδρα, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα από τις Αρχές, να χτυπάει τη γυναίκαι για περισσότερα από δύο λεπτά. Σε βίντεο, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται μάλιστα να τη χτυπάει με την ομπρέλα του, ενώ η 60χρονη αμύνεται με το μπαστούνι της.

Παρά τις προσπάθειες της να αμυνθεί, η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με τον άνδρα να συνεχίζει να τη χτυπάει με μένος. Άξιο ανφοράς είναι ότι, παρόλο που ήταν νωρίς το μεσημέρι, κάνενας από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν παρενέβη για να σώσει τη 60χρονη.

Φαίνεται, μάλιστα, να τη χτυπάει στο κεφάλι, το στομάχι, τα πόδια, τα χέρια και στην πλάτη, σε σημείο που έσπασε το μπαστούνι της. Της κατάφερε περισσότερα από 50 πλήγματα, με το θύμα να κάνει λόγο στη New York Post πως δεν ξέρει τον δράστη.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.