Μενού
Ο Τζεφ Μπελ στην τελευταία του πτήση
Ο Τζεφ Μπελ στην τελευταία του πτήση | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο στο Tiktok κατέγραψε τον συγκινητικό αποχαιρετισμό ενός Αμερικανού πιλότου, πριν απογειωθεί για την τελευταία του πτήση μετά από 32 χρόνια υπηρεσίας στην American Airlines.

Αναχωρώντας για την τελευταία του πτήση πριν τη συνταξιοδότηση, ο βετεράνος πιλότος Τζεφ Φελ στάθηκε μπροστά από την καμπίνα του και μίλησε στους επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν και η οικογένειά του, σε άρθρο που μοιράστηκε η New York Post.

«Σας αγαπάω όλους»

Στην αρχή ο Φελ έδωσε τη συνηθισμένη του ομιλία, ενημερώνοντας τους επιβάτες για τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο πτήσης. Στη συνέχεια όμως παραδέχτηκε πως δεν συνηθίζει να ανακοινώνει τα νέα εκτός του πιλοτηρίου.

«Συνήθως δεν σηκώνομαι μπροστά σε όλους, απλά μένω στην καμπίνα και μιλάω από το ηχείο. Συγχωρήστε με παρακαλώ, αν με πιάσει η συγκίνηση».

Κατόπιν, έστρεψε την προσοχή στην οικογένειά του, που έδωσε το παρόν σε αυτή τη σημαντική στιγμή: «Είναι οι περισσότεροι από την οικογένειά μου, που ήρθαν εδώ για την τελευταία μου πτήση. Είναι μαζί μου μετά από 32 χρόνια στην American».

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ όλους που με συνοδεύετε σήμερα, και γιορτάζετε μαζί μου αυτή τη σημαντική στιγμή. Σας αγαπάω όλους».

Όλοι οι επιβάτες χειροκρότησαν την από καρδιάς ομιλία του πιλότου, ο οποίος συνέχισε ευχαριστώντας ονομαστικά τα μέλη της οικογένειάς του.

Την ομιλία βιντεοσκόπησε και ανάρτησε χρήστης του Tiktok, κάνοντας τον πιλότο ανάρπαστο σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, με πάνω από 3,3 εκατομμύρια views.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.