Μενού
Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι | Shutterstock/Joe Seer
  • Α-
  • Α+

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, του μοναδικού Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια».

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πνιγμό, καθώς υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ο θρήνος για τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, εκφράζεται μέσω των social media, τα οποία έχουν πλημμυρίσει με συγκινητικές φωτογραφίες.

Μεταξύ πολλών φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στα social media, υπάρχει και μία που έγινε viral και μάλλον απεικονίζει καλύτερα από κάθε άλλη τα συναισθήματα που νιώθουμε όλοι στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένους ηθοποιού.

Μάλιστα, έγινε ασπρόμαυρος σε δυο από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του καστ της σειράς «Φιλαράκια».

Οι φανς της σειράς θα κατάλαβαν αμέσως το νόημα. Είναι από ένα επεισόδιο όπου ο Τσάντλερ και ο κολλητός του φίλος ο Τζόι είχαν τσακωθεί. Σε μία σκηνή, λοιπόν, ο Τζόι βλέπει κάτι αστείο στην τηλεόραση και γυρνάει προς την πολυθρόνα στην οποία ήταν πάντα ο φίλος του. Εκείνος όμως δεν ήταν εκεί.

Οι φανς του Μάθιου Πέρι ανεβάζουν κυρίως βιντεάκια από σκηνές του στα «Φιλαράκια» για να εκφράσουν τη θλίψη τους και να τον αποχαιρετήσουν.

Το Twitter θρηνεί για τον χαμό του Μάθιου Πέρι - «Αντίο Τσάντλερ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση για βοήθεια

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η φρενήρης κλήση στις Αρχές για βοήθεια και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο σπίτι του. Το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστή την τραγική είδηση, ήταν το ΤΜΖ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του ηθοποιού.

Ο βοηθός του Μάθιου Πέρι έκανε ένα αγωνιώδες τηλεφώνημα στο 100, αφού ο σταρ των Friends υπέστη καρδιακή ανακοπή στο τζακούζι του. Το ηχητικό απόσπασμα των 15 δευτερολέπτων αναφέρεται σε πνιγμό - γνωστό ως κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης 9. Ένας πρώτος ανταποκριτής λέει: «Πράκτορας 23. Διάσωση 23. EMS 9 στον ασύρματο. Σε απάντηση για τον πνιγμό».

Ο 54χρονος ηθοποιός δεν ανταποκρινόταν όταν βρέθηκε στο τζακούζι του κήπου του στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (28/10).  Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος ερευνάται, αλλά δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.