Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ επιφύλαξε ένα «διπλό χτύπημα» για τα social media. Την πρώτη φορά έκαναν θραύση όταν μοιράστηκαν τον πολυτελή γάμο τους που κόστισε 56 εκατομμύρια δολάρια και κράτησε μία εβδομάδα.

Πρόσφατα, ο γαμπρός Τζέικομπ Λαγκρόουν έγινε «ρόμπα» στην τοπική κοινωνία, όταν κατηγορήθηκε πως πυροβόλησε δύο αστυνομικούς, ενώ η σύζυγος Μάντελιν Μπρόκγουεϊ διέγραψε τον λογαριασμό της στο TikTok μετά από τον χαμό που επικράτησε.

Ένας γάμος και μία βλακεία

Η 26χρονη, πλέον Μάντελιν Λαγκρόουν, πλούσια γόνος που κληρονόμησε την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του πατέρα της, είχε «ταράξει τα νερά» όταν δημοσιοποίησε τις τελετές του γάμου της στο Παρίσι που θύμιζε Μπόλιγουντ, αφού κράτησε 5 ημέρες και κόστισε 56 εκατομμύρια δολάρια.

Την υπερπολυτελή τελετή ακολούθησε δείπνο στο Palais Garnier, διανυκτέρευση στο παλάτι των Βερσαλλιών και συναυλία από το συγκρότημα Maroon 5.

Πλέον όμως ο σύζυγος της νεαρής μονοπωλεί το φως της δημοσιότητας, αφού συνελήφθη και κρατείται στη Φλόριντα, κατηγορούμενος ότι πυροβόλησε αστυνομικούς στο Τέξας την περασμένη άνοιξη, με τη Μάντελιν να έχει διαγράψει τους λογαριασμούς της σε Instagram και Tiktok για να ξεφύγει από την αρνητική δημοσιότητα.

Το περιστατικό συνέβη όταν δύο άντρες της αστυνομίας είχαν επισκεφθεί τη γειτονιά του Λαγκρόουν, μετά από καταγγελία κατοίκου για δημόσια ενόχληση, με τον άντρα να ανοίγει πυρ εναντίον τους. «Εσκεμμένα και εν γνώσει του απείλησε με σωματικό τραυματισμό» αναφέρει η δικογραφία εναντίον του.

Η δίκη του Λαγκρόουν έγινε την περασμένη Πέμπτη (30/11), και μπορεί να αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί. Του προσφέρθηκε ωστόσο συμφωνία που προβλέπει 25ετή κάθειρξη, υπό τον όρο να παραδεχτεί την ενοχή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.