Μενού
Αεροπλάνο της American Airlines
Αεροπλάνο της American Airlines απομακρύνεται από την κακοκαιρία | Twitter - @Insider_Paper
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο στα social media, στις ΗΠΑ, όπου φαίνονται ισχυροί άνεμοι να απομακρύνουν ένα αεροπλάνο της American Airlines από την πύλη αποβίβασης.

Η viral στιγμή στις ΗΠΑ καταγράφηκε στο αεροδρόμιο Ντάλας Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας, το οποίο, σύμφωνα με το Indian Express, που επικαλείται με τη σειρά του τη New York Post, πλήττεται από πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας.

Στο σχετικό βίντεο από τις ΗΠΑ αποτυπώνεται η στιγμή που το αεροπλάνο, το οποίο ζυγίζει 90.000 κιλά, σπρώχνεται –από τους ανέμους– κατά μήκος του αεροδιαδρόμου μετά την αποσύνδεση της γέφυρας φόρτωσης.

Στο ίδιο στιγμιότυπο από τις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται, επίσης, το αεροπλάνο να πλησιάζει ένα φορτηγό του αεροδρομίου το οποίο δεν χτυπάει 

Το Breaking Aviation News & Videos έγραψε σχετικά στο Twitter: «American Airlines 737-800 ωθήθηκε μακριά από την πύλη του στο αεροδρόμιο DFW κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας το πρωί της Τρίτης».

«Στον απόηχο της κακοκαιρίας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ απαγόρευσε τις περισσότερες από τις δραστηριότητές του, επηρεάζοντας περισσότερες από 700 πτήσεις» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.