Μενού
Sal Khan
Sal Khan | YouTube
  • Α-
  • Α+

Οι περισσότεροι ενήλικες περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα φύγουν από το πατρικό τους σπίτι και θα ζήσουν μόνοι και ανεξάρτητοι σε κάποιον δικό τους χώρο.

Ωστόσο, ένας 31χρονος από το Χιούστον, το έχει δει κάποιος διαφορετικά καθώς εξηγεί το πώς αποφάσισε να συνεχίσει να μένει με τους γονείς του, χωρίς ενοίκιο, παρότι έχει εισόδημα πάνω από 200.000 ευρώ ετησίως.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Σαλ Καν περιγράφει το πώς μετακόμισε από την Καλιφόρνια στο Τέξας για να ζήσει με τους δικούς του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, το 2020 και ενώ εκείνοι επέμειναν να μην τον βάλουν να τους πληρώνει νοίκι.

Το διάστημα της κοινής τους συγκατοίκησης, στόχος του ήταν να συσφίξει σχέσεις μαζί τους και να αποταμιεύσει χρήματα για μελλοντικές αγορές ακινήτων.

«Το ότι ζω με τους γονείς μου, με έχει "στιγματίσει". Είναι επιλογή μου να φροντίζω τους γονείς μου και είμαι ευγνώμον για αυτήν», λέει ο 31χρονος που δουλεύει σε πωλήσεις εταιρείας software.

Ο Σαλ κερδίζει περίπου 140 χιλ. ευρώ ως μισθό ενώ τα υπόλοιπα είναι από μπόνους, σε σημείο που φτάνει τα 200.000 ευρώ.

Παρότι βγάζει καλά λεφτά, οι δικοί του δεν του ζητάνε να συνεισφέρει στους λογαριασμούς. Ωστόσο, παραδέχεται ότι τους δίνει σαν δώρο περίπου 200 ευρώ τη βδομάδα και τους πληρώνει κάποια από τα ιατρικά τους έξοδα.

Όσο για το πότε θα φύγει από το σπίτι των δικών του; Απαντά πως αυτό θα γίνει όταν πιάσει τους οικονομικούς του στόχους. «Θέλω να έχω περιουσία περίπου 2 εκατ. ευρώ πριν μετακομίσω. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος».

Δείτε επίσης:

Άρτα: Ασθενής σε αμόκ απειλούσε με ψαλίδι - Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα

Παναγιώτα Βλαντή: «Στην οικογένεια ήμουν η "γεροντοκόρη", γιατί δεν είχα παντρευτεί»

Απρόσμενη αποχώρηση από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.