Μενού
Ellidy Mullin. instagram
Πηγή: Instagram/El Pullin
  • Α-
  • Α+

Την τραγική και παράλληλα συγκινητική ιστορία του μοντέλου Ellidy Pullin, η οποία έχασε τον σύντροφό της και Ολυμπιονίκη Alex Pullin και ύστερα γέννησε το παιδί τους, έφερε στο φως η The Sun.

Μια ιστορία αγάπης με θλιβερή ανατροπή, που όμως στο τέλος άφησε πίσω τον καρπό του έρωτά τους.

Ήταν το 2020, όταν ο μόλις 32χρονος Ολυμπιονίκης snowboarder που συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010, 2014 και 2018, έχασε τη ζωή του.

Το τραγικό γεγονός είναι ότι η σύντροφός του έμαθε για τον ξαφνικό χαμό του από το social media και συγκεκριμένα από μια ανάρτηση για ένα νεκρό σώμα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα. Ήταν ο πρώην Ολυμπιονίκης, ο οποίος είχε πνιγεί ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Η Ellidy, ένιωθε ότι είχε χάσει όλο της κόσμο, καθώς οι δυο τους ήταν ερωτευμένοι, ενώ προσπαθούσαν να γίνουν γονείς. Θέλοντας όμως να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει το τι είχε συμβεί, αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να προχωρήσει σε αυτό που οι δυο τους ονειρεύονταν καιρό.

Η ίδια ανακάλυψε ότι υπάρχει η μέθοδος της μεταθανάτιας ανάκτησης σπέρματος και ξεκίνησε τις προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση. Μετά από δύο γύρους εξωσωματικών, το μοντέλο γέννησε ένα χρόνο αργότερα την κόρη τους Minnie Alex Pullin, η οποία πήρε και το όνομα του πατέρα της.

«Είναι τεσσάρων μηνών και ήδη του μοιάζει» δηλώνει σήμερα η ίδια, που έχει την τύχη να έχει στη ζωή της ένα κομμάτι του.

Τι είναι η μεταθανάτια ανάκτηση σπέρματος

Η μεταθανάτια ανάκτηση σπέρματος είναι μια αναπαραγωγική επανάσταση η οποία με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Το πρώτο μωρό που ήρθε στη ζωή με μεταθανάτια ανάκτηση σπέρματος ήταν το 1999. Σύμφωνα με τον Jesse Mills, διευθυντή της Ανδρικής Κλινικής στο UCLA, «το σπέρμα μπορεί να εξαχθεί από έναν ασθενή που είναι εγκεφαλικά νεκρός. Το χρονικό πλαίσιο μπορεί να είναι και μέχρι 36 ώρες μετά τον θάνατό του. 

Για να πραγματοποιηθεί η ανάκτηση σπέρματος, ένας χειρουργός ή ουρολόγος μπορεί να προσχωρήσει στην διαδικασία της επιδιδυμικής αναρρόφησης (εξαγωγή σπέρματος με βελόνα μέσω του δέρματος), στην βιοψία των όρχεων ή και στην πλήρη αφαίρεσή τους. Μόλις εξαχθεί το σπέρμα, μπορεί να αποθηκευτεί με τον ίδιο τρόπο που οι κλινικές αποθηκεύουν και παγώνουν το σπέρμα ενός ζωντανού δότη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.