Μενού
olaf solts
Όλαφ Σολτς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ίδιος με καλυμμένο το δεξί του μάτι, ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Όλαφ Σολτς, μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια τζόκινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός καγκελάριος τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι το Σαββατοκύριακο, όταν έπεσε κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας του υπαίθριας άσκησης. Το γεγονός αυτό τον ανάγκασε να ακυρώσει μερικά από τα ραντεβού του, ενώ σήμερα (04/09) δημοσίευσε μια φωτογραφία στο X (σ.σ. παλαιό Twitter), που φαίνεται να φοράει ένα μαύρο κάλυμμα πάνω από το δεξί του μάτι, με κόκκινα σημάδια από τις γρατζουνιές.

Τι έγραψε ο ίδιος και τα memes

«Ευχαριστώ για τις ευχές. Φαίνεται χειρότερο απ' ό,τι είναι!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του, προσθέτοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος να δω τα memes».

Το αγαπημένο μας ίντερνετ, προφανώς, δεν τον «λυπήθηκε» και άρχισε να φτιάχνει αστείες φωτογραφίες όπου φαίνεται ο ίδιος να φοράει ένα καπέλο με νεκροκεφαλή, να κρατάει σπαθί και να χειρίζεται ένα πλοίο.

Μάλιστα, σε μία από αυτές φαίνεται η Άνγκελα Μέρκελ, στον αριστερό του ώμο, σαν παπαγάλος, γεγονός που προκάλεσε αρκετό γέλιο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.