Μενού
Ο Μάθιου Πέρι
Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι | Jordan Strauss / ASSOCIATED PRESS
  • Α-
  • Α+

Ο Μάθιου Πέρι, όπως είχε πει πολλές φορές σε αρκετές συνεντεύξεις του, είχε ως σκοπό κάποια στιγμή, που θα έφευγε από τη ζωή, να τον θυμάται ο κόσμος για το πόσο είχε βοηθήσει άλλους ανθρώπους του να «παλέψουν» με τις καταχρήσεις, παρά από τον ρόλο του στα «Φιλαράκια».

Ωστόσο, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου του σε ηλικία 54 ετών, δεν κατάφερε να «ολοκληρώσει» την αποστολή του. Αυτό το έργο, σύμφωνα με το TMZ, φαίνεται πως θα το αναλάβουν τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία σκοπεύουν να φτιάξουν ίδρυμα με το όνομα του Μάθιου Πέρι, το «The Matthew Perry Foundation».

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μάθιου Πέρι είχε σχεδιάσει να δημιουργήσει έναν ανάλογο οργανισμό μήνες πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή. Οι πρωτοβουλίες του, παρόλα αυτά, είχαν βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους με τους «δαίμονές» τους.

Ο σκοπός του ιδρύματος, που μόλις ανακοινώθηκε, είναι να βοηθήσει τους εθισμένους να ξεπεράσουν την κατάχρηση ουσιών, συνεχίζοντας στο πνεύμα της ταπεινής προσέγγισης του Πέρι στον εθισμό και την ανάρρωση.

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν άνθρωπο που αγαπά τη ζωή»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, προκαλώντας παγκόσμια θλίψη στους θαυμαστές του, που τον αγάπησαν από την παρουσία του στη σειρά «Φιλαράκια» (Friends).

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε πεθαμένο μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του, γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο που αγάπησε τον «Τσάντλερ». Ο ίδιος, μιλώντας στο ίδιο μέσο, τον περασμένο Απρίλιο είχε περιγράψει για το πώς θα ήθελαν να τον θυμούνται, όχι μόνο η οικογένεια και οι συγγενείς του, αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν.

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν τύπο που αγάπησε τη ζωή, αγαπούσε και ζούσε καλά και του άρεσε να βοηθάει τον κόσμο» είχε πει στη συνέντευξή του ο Μάθιου Πέρι, μία από τις τελευταίες που παραχώρησε προτού φύγει από τη ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.