Μενού
Adele
Η δημοφιλής Βρετανή τραγουδίστρια Adele | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα (29/10) ο δημοφιλής ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στα «Φιλαράκια» ως «Τσάντλερ Πινγκ», σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές του.

Η Βρετανή τραγουδίστρια ήταν μεταξύ των εκατομμυρίων που αγάπησαν τον Μάθιου Πέρι παγκοσμίως και τον αποχαιρέτησε όπως ξέρει αυτή καλύτερα σε συναυλία στο Λας Βέγκας, μιλώντας για το πώς τη βοήθησε στη ζωή της.

«Θα θυμάμαι αυτό τον χαρακτήρα για το υπόλοιπο της ζωής μου» είπε αναφερόμενη στον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, με το κοινό να χειροκροτεί. «Είναι ίσως ο καλύτερος κωμικός χαρακτήρας όλων των εποχών».

Μάθιου Πέρι: Πώς βοήθησε την Adele

Μιλώντας για το παρελθόν της και πώς επηρέασε τόσο την ίδια όσο και τους φίλους της ο Μάθιου Πέρι, είπε τα εξής: «Ένας φίλος μου, όταν ήμουν 12 έκανε μια απ’ τις καλύτερες μιμήσεις του Τσάντλερ. Το έκανε όλη την ώρα για να μας κάνει να γελάμε όταν είχαμε κακή μέρα ή δεν αισθανόμασταν καλά».

Η ίδια μίλησε για το τι τη συνδέει με τον «Τσάντλερ» σε ό,τι αφορά τις καταχρήσεις. «Ήταν τόσο ανοιχτός με τα προβλήματά του και τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες και τον αλκοολισμό, νομίζω είναι εξαιρετικά γενναίο»

Όπως είπε δεν τον είχε συναντήσει ποτέ στη ζωή της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.